Νέα βράβευση του ΕΟΤ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Άλλη μία πρωτιά και διεθνή διάκριση κατέκτησε το βίντεο του ΕΟΤ «Greece-A 365-Day Destination”. Στο   6ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, επιλέχθηκε ως το κορυφαίο ανάμεσα σε  48 ταινίες,  και έλαβε το Ειδικό βραβείο στην κατηγορία: Τουριστική ταινία διάρκειας έως 7 λεπτών.

Το  βίντεο  του ΕΟΤ, είχε βραβευτεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού  ως το  κορυφαίο βίντεο ευρωπαϊκού προορισμού για το 2017 ανάμεσα σε 23 υποψήφιες χώρες της Ευρώπης, στο  «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού»  στο Τσενγκντού της Κίνας.

Η  ταινία  «Greece-A 365-Day Destination» δημιουργήθηκε από τον ΕΟΤ, σε εφαρμογή  της επικοινωνιακής στρατηγικής της  Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την  προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού 365 ημέρες το χρόνο. Σε σκηνοθεσία  Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, έχει διάρκεια 3’36’’ και  θέμα, τις εικόνες, τον ήχο και τα χρώματα της Ελλάδας τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Ακολουθεί η συμμετοχή της ταινίας σε 16 Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στο Βερολίνο, στις Κάννες, στην Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στις Μαλδίβες, κ.α.

Το νέο βραβείο παρέλαβαν σε ειδική εκδήλωση, η Προϊσταμένη ΕΟΤ Σερβίας κ. Σοφία Λαζαρίδου και ο σκηνοθέτης κ. Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας. Το Ζagreb TourFilm Festival είναι μέλος της CIFFT (International Committee of Tour Film Festivals). Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά, σε όλες τις κατηγορίες, 175 ταινίες από διάφορες χώρες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *