????????????????????????????????????

Νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία στην Ρόδο για τους πολίτες του νησιού και τους τουρίστες

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη και η διοίκηση της ΔΕΣ ΡΟΔΑ μετά από δυο χρόνια προετοιμασίας , παρέλαβαν επί προεδρίας Γιάννη Καμπούρη πέντε νέα λεωφορεία.

Στην παράδοσή και μετά τον τεχνικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μαζί με τον αντιπρόεδρο Ηλία Πετρίδη , η ΔΕΣ ΡΟΔΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο στόλο της πλέον εντάσσονται  τρία δωδεκάμετρα λεωφορεία, ένα διπλό (φυσούνα) , και ένα μίνι λεωφορείο . Όλα για τις ανάγκες των πολιτών του νησιού.

Η ΔΕΣ ΡΟΔΑ έχει ήδη δείξει ότι ο σεβασμός στον πολίτη είναι ο πρωταρχικός της στόχος με την καλύτερη ποιότητα συγκοινωνιών , αλλά και με πρώτο μέλημα την ασφάλεια τους.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία λειτουργεί με υγειονομικό πρωτόκολλο αυστηρό, σεβόμενη την υγεία όλων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τα νέα πέντε λεωφορεία θα δώσουν την δυνατότητα  στον προγραμματισμό για ακόμα περισσότερους προορισμούς , χωρίς καθυστερήσεις.

Η ΔΕΣ ΡΟΔΑ εξυπηρετεί τις ανάγκες και σε ιδιαίτερους τομείς της κοινωνίας όποτε αυτό ζητηθεί. Ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών της θα δώσει την δυνατότητα στον μετακινούμενο πολίτη  να απολαμβάνει καλύτερη εμπειρία.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *