Air France

Νέες, απευθείας πτήσεις από Παρίσι για Ηράκλειο από την Air France

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Τέσσερις νέοι προορισμοί μεσαίων αποστάσεων για την Air France το καλοκαίρι: Ηράκλειο Κρήτης, Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία), Όλμπια (Σαρδηνία, Ιταλία) και Σπλιτ (Κροατία)
  • Τέσσερις καλοκαιρινοί προορισμοί παραμένουν, συνεχίζοντας το θερινό πρόγραμμα του 2018: Μπάρι (Ιταλία), Κάλιαρι (Ιταλία), Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Ίμπιζα (Ισπανία)
  • Οι πτήσεις θα αναχωρούν από το Παρίσι-Charles de Gaulle

Για την ερχόμενη υψηλή θερινή περίοδο, τον Ιούλιο και Αύγουστο, η Air France θα προσφέρει για πρώτη φορά πτήσεις προς Ηράκλειο Κρήτης, Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία), Όλμπια (Σαρδηνία, Ιταλία) και Σπλιτ (Κροατία) με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle.

Τέσσερις νέοι προορισμοί με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle για τη θερινή περίοδο του 2019

  Μέγιστος αριθμός πτήσεων την εβδομάδα  Έναρξη Έως Αεροσκάφος 
Ηράκλειο 3 17 Ιουλίου    

 

 

1η Σεπτεμβρίου  

A319
Παλέρμο 4 18 Ιουλίου   A319
Όλμπια 4 15 Ιουλίου   Embraer 190
Σπλιτ 4 16 Ιουλίου   A318 / A319

Τέσσερις προορισμοί που παραμένουν όπως στο θερινό πρόγραμμα του 2018 με αναχώρηση από το Παρίσι-
Charles de Gaulle

Η Air France επεκτείνει και εντείνει την συχνότητα των πτήσεων της προς το Κάλιαρι, Ντουμπρόβνικ, Ίμπιζα και Μπάρι από το Παρίσι-Charles de Gaulle, που ήταν στο δίκτυό της ήδη από το 2018. Επιπρόσθετα, οι τέσσερις αυτοί προορισμοί θα εξυπηρετούνται κάθε Σαββατοκύριακο καθ’ όλη τη θερινή περίοδο του 2019.

  Μέγιστος αριθμός πτήσεων ανά εβδομάδα  Έναρξη Έως Αεροσκάφος  Αλλαγή στις προσφερόμενες θέσεις**
Μπάρι 7 2 Απριλίου  

 

 

1η  Σεπτεμβρίου  

A319 / A320 +40%
Κάλιαρι 8 13 Απριλίου Embraer 190 & Embraer 175 +14%
Ντουμπρόβνικ 5 6 Απριλίου A319 / A320 +150%
Ίμπιζα 7 13 Απριλίου A318 +130%

Ηράκλειο

Το Ηράκλειο είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσουν οι επισκέπτες την εξερεύνηση της Κρήτης.  Αντίστοιχα, οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την γαλλική πρωτεύουσα με τις απ΄ευθείας πτήσεις και να ανακαλύψουν τις ρομαντικές γωνιές, την γαστρονομία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό που προσφέρει η πόλη.

Ο λαμπερός ήλιος του Παλέρμο

Για αιώνες, πολλές διαφορετικές κουλτούρες, συμπεριλαμβανομένων Ρωμαίων, Αράβων, Καρχηδόνιων, Νορμανδών, δημιούργησαν το Παλέρμο. Από αυτό το μωσαϊκό πολιτισμών γεννήθηκε μια πόλη με ένα αρμονικό και μπαρόκ πορτραίτο. Παλάτια, ναοί και κτήρια με Αραβο-Νορμανδική αρχιτεκτονική εμποτισμένα με στυλ μπαρόκ θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της τέχνης και της ιστορίας.  Το Παλέρμο είναι μια πόλη αναμφισβήτητης ομορφιάς. Μπορείτε να περπατήσετε στα δρομάκια του σαν να περπατούσατε μέσα σε ένα ποίημα. Στα παράλια θα βρείτε ηλιόλουστες ακτές με καταγάλανα νερά.

Η χαρούμενη πόλη της Όλμπια

Η Όλμπια*, που στα αρχαία ελληνικά σημαίνει «χαρά», αποτελεί την αφετηρία για να εξερευνήσετε την Σαρδηνία, τα γαλανά νερά και το παρθένο περιβάλλον. Η Σαρδηνία, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στη Μεσόγειο, είναι ένα μίγμα πολιτισμών: Φοίνικες, Ρωμαίοι, Γενοβέζοι και Ισπανοί έχουν αφήσει τα ίχνη τους ανάμεσα σε άλλους. Αυτός ο τόπος, που η μορφολογία του προσφέρει από λόφους στους οποίους μπορείτε να δείτε βοσκούς μέχρι ακτές με γαλανά νερά, είναι σίγουρα ένας από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς.

Οι παραλίες και τα παλάτια του Σπλιτ

Με αμμουδιές και γαλάζια νερά, ένα ιστορικό κέντρο πλούσιο σε μνημεία και ένα λιμάνι για να ταξιδέψετε προς τα νησιά της Δαλματίας, το Σπλιτ αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό διακοπών. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κροατίας που είναι κτισμένη πάνω στα παράλια, ενθουσιάζει όσους αγαπούν την θάλασσα. Η πόλη είναι επίσης πλούσια σε πολιτιστική και αρχιτεκτονική κληρονομιά. Εδώ βρίσκεται το Παλάτι του Διοκλητιανού, ένα εντυπωσιακό μνημείο από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που αποτελεί Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της  UNESCO.

*οι πτήσεις πραγματοποιούνται από την HOP! Air France

**σε σύγκριση με την καλοκαιρινή περίοδο του 2018  

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *