Νέες διακρίσεις για την Emirates

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το βραβείο World’s Best Inflight Entertainment, για 14η συνεχόμενη χρονιά, στα επίσημα βραβεία Skytrax World Airline Awards 2018, κατέκτησε η Emirates. Η αεροπορική εξασφάλισε, επίσης, φέτος, βραβείο αριστείας για τις υπηρεσίες του πληρώματός της στη Μέση Ανατολή.

Τα Skytrax World Airline Awards 2018 θεωρούνται παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την αριστεία των αεροπορικών εταιριών. Τα φετινά αποτελέσματα προέκυψαν από 20 εκατομμύρια πελάτες από 100 χώρες. Η έρευνα εξέτασε πάνω από 335 αεροπορικές, από τον Αύγουστο του 2017 έως τον Μάιο του 2018.

«Είναι τιμή να αναγνωριζόμαστε από τη Skytrax για τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την τελειότητα των υπηρεσιών μας. Δουλεύουμε σκληρά για να παραμένουμε δημιουργικοί, σχετικοί και για να συνεχίζουμε να δημιουργούμε περιεχόμενο που απευθύνεται στους πολυεθνικούς και πολυπολιτισμικούς μας επιβάτες. Το γεγονός ότι αυτά τα βραβεία βασίζονται σε άμεσες απαντήσεις από επιβάτες είναι μία πολύ ευχάριστη και θαυμάσια αναγνώριση για όλη τη σκληρή δουλειά που έχει δοθεί για τη δημιουργία της εμπειρίας της Emirates», είπε ο Patrick Brannelly, Divisional Αντιπρόεδρος της Emirates και υπεύθυνος για την Εμπειρία των Πελατών (IFEC).

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *