Νέες πτήσεις της Ryanair για Κέρκυρα από το Southend

Νέες πτήσεις της Ryanair για Κέρκυρα από το Southend

0
Ryanair

Η Ryanair πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα αεροπορική βάση στο Ην. Βασίλειο από το επόμενο καλοκαίρι, αυτή τη φορά στο αεροδρόμιο του Southend.

Τρία αεροσκάφη αρχικά θα έχουν έδρα το αεροδρόμιο του Essex, εξυπηρετώντας 13 δρομολόγια προς οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων έξι νέων προορισμών.

Το δίκτυο θα περιλαμβάνει τους προορισμούς Αλικάντε, Βαρκελώνη Reus, Μπιλμπάο, Μπρεστ, Κέρκυρα, Κλουζ, Δουβλίνο, Φάρο, Κοσσυφοπέδιο, Μάλαγα, Μιλάνο Μπέργκαμο, Πάλμα και Βενετία.

Η πενταετής συμφωνία, η οποία μπορεί να επεκταθεί σε δέκα χρόνια, αντιπροσωπεύει επένδυση 300 εκατομμυρίων δολαρίων από την low cost αεροπορική εταιρεία στα νέα δρομολόγια δημιουργώντας 750 θέσεις εργασίας ετησίως.

Με τη συμφωνία αυτή το αεροδρόμιο του Southend θα καλωσορίσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο επιπλέον επιβάτες κατά το πρώτο έτος, καθώς η Ryanair λειτουργεί πάνω από 55 εβδομαδιαίες πτήσεις, και περισσότερους από πέντε εκατομμύρια τα πρώτα πέντε χρόνια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, David O’Brien, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε το αεροδρόμιο Southend του Λονδίνου στο βασικό μας δίκτυο.

«Οι πελάτες της Ryanair, που ταξιδεύουν από και προς το Λονδίνο και την περιοχή του Essex, μπορούν τώρα να απολαμβάνουν χαμηλές τιμές σε μια επιλογή 13 δρομολογίων μέσω του τερματικού σταθμού Southend.

«Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Southend θα παρέχει απευθείας σύνδεση με το σταθμό Λίβερπουλ του Λονδίνου και επίσης η νέα υπηρεσία Crossrail που θα λειτουργήσει από το 2019, θα καταστήσει το αεροδρόμιο ακόμα πιο προσιτό από όλα τα μέρη του Λονδίνου».

Ο Warwick Brady, διευθύνων σύμβουλος της ιδιοκτήτριας εταιρείας του αεροδρομίου, Stobart Group, δήλωσε: «Οι επιβάτες στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο αεροδρόμιο Southend του Λονδίνου εν μέσω της κρίσης χωρητικότητας που παρουσιάζεται σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας, όπου οι ταξιδιώτες απογοητεύονται με τα υπέρ – πλήρη αεροδρόμια, που επηρεάζουν την εξυπηρέτηση των πελατών.

«Αντίθετα, το αεροδρόμιο του Southend προσφέρει μια εξαιρετική και αποτελεσματική εμπειρία για τους επιβάτες και είμαστε ικανοποιημένοι που αυτό αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο, όπως φαίνεται από την τεράστια δυναμική του τμήματός μας».

Ο πρώην διευθυντής της easyJet δήλωσε: «Έχουμε μια σαφή και επικεντρωμένη στρατηγική για την ανάπτυξη του αεροδρομίου για να καλωσορίσουμε 5 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο μέχρι το 2022.

«Αυτή η μακροπρόθεσμη εταιρική σύμβαση με μία κορυφαία αεροπορική εταιρεία, όπως η Ryanair, θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο.

«Από τη στιγμή που εντάχθηκα στον Όμιλο Stobart εδώ και 12 μήνες, δουλεύω στενά μαζί με την ομάδα στο αεροδρόμιο του Southend για να εξασφαλίσουμε μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία που θα μας επιτρέψει να πετύχουμε τους αναπτυξιακούς μας στόχους. Αυτή η συμφωνία φανερώνει ότι τώρα έχουμε τη σωστή ομάδα, το σύνολο δεξιοτήτων και τη στρατηγική για να ανταποκριθούμε στις φιλοδοξίες μας».

ΠΗΓΗ

ΜΕΣΩwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ