Νέες υπηρεσίες από την Singapore Airlines

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Ένα νέο επίπεδο ταξιδιωτικής εμπειρίας προσφέρει η Singapore Airlines, με την εισαγωγή μίας εφαρμογής, της πρώτης και μοναδικής στο είδος της, η οποία δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο του συστήματος ψυχαγωγίας (IFE) τους κατά την πτήση – ακόμη και πριν από την επιβίβαση στο αεροσκάφος.

Η εφαρμογή companion, που αναπτύχθηκε για την Singapore Airlines από την ΜΤΤ σε συνεργασία με την Panasonic Avionics, επιτρέπει στους πελάτες να αξιολογήσουν το οπτικοακουστικό περιεχόμενο του συστήματος ψυχαγωγίας IFE που θα είναι διαθέσιμο στην πτήση τους, να δημιουργήσουν προ-επιλεγμένες λίστες αγαπημένων, και να ελέγχουν το σύστημα seat-back– χρησιμοποιώντας απλά τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για ταμπλέτες iOS και Android, ενώ η διαθεσιμότητα σε κινητά τηλέφωνα iOS και Android αναμένεται κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Για τη χρήση της εφαρμογής, οι πελάτες μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή για tablet SingaporeAir στη συσκευή τους πριν την αναχώρηση του αεροσκάφους. Μόλις επιβιβαστούν, μπορούν να συνδέσουν τη συσκευή τους με το σύστημα IFE μέσω του δικτύου WiFi του αεροσκάφους. Όταν συνδεθούν με το KrisWorld, το βραβευμένο σύστημα IFE της αεροπορικής εταιρείας θα εμφανιστούν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή μουσική στην οθόνη του καθίσματος, απευθείας από τη λίστα με τα αγαπημένα ή από ολόκληρη τη λίστα media περιεχομένου.

Η σύνδεση της εφαρμογής με το σύστημα IFE επιτρέπει, επίσης, τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί η προσωπική συσκευή ως τηλεχειριστήριο για παύση, αναπαραγωγή, ή για παράλειψη του περιεχομένου media. Η SIA θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που θα ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα σε ένα σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήση Panasonic. Οι πελάτες θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν πολλές ενέργειες, αξιοποιώντας ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του KrisWorld, όπως την περιήγηση μέσω του πίνακα περιεχομένου του KrisWorld στη συσκευή τους ταυτόχρονα με την παρακολούθηση μιας ταινίας στην οθόνη του καθίσματος. Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες ακόμη και σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την πρόοδο της πτήσης και τη διαδρομή, χωρίς να απαιτείται η διακοπή της προβολής της ταινίας τους.

Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής companion θα είναι αρχικά διαθέσιμα στο νέο στόλο της αεροπορικής εταιρείας με σκάφη Airbus A350-900, αποσκοπώντας στο να εισέλθουν σταδιακά στα Boeing 777-300ER, και σε άλλα αεροσκάφη στο μέλλον.

Το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήση KrisWorld της Singapore Airlines προσφέρει έως και 295 ταινίες, πάνω από 470 τηλεοπτικά προγράμματα και πάνω από 450 CD albums κάθε μήνα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *