rodos

Νέες βραβεύσεις repeaters στη Ρόδο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Αφιερωμένες εξ ολοκλήρου στους ανθρώπους που αγαπούν και επισκέπτονται τη Ρόδο επί σειρά δεκαετιών, που προτιμούν την περιοχή μας  και αυτά που τους προσφέρει, τη θεωρούν τόπο τους και γιατί όχι μια δεύτερη πατρίδα τους, ήταν για άλλη μία φορά, οι καθιερωμένες πλέον εκδηλώσεις απονομής τιμητικών διακρίσεων στους φίλους της Ρόδου, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, στις 12 και 20 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικούς επαίνους σε πέντε επισκέπτες από την Ελβετία, Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία και Ολλανδία.

Πρόκειται για τις κυρίες Anita Lustevberger και Heidi Lustevberger από την Ελβετία, οι οποίες διαμένουν στο ξενοδοχείο IKAROS στον Αρχάγγελο,  την κα Christine Carsson από τη Σουηδία, η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο Amaryllis, που έχουν έλθει στη Ρόδο μόνον… 60 φορές!

Τις δύο κυρίες από την Ελβετία  συνόδευε στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου IKAROS κ. Τσαμπίκος Σακελλάρης.

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν επίσης στην κα  Gorel Grundstrom-Jarl  από τη Σουηδία η οποία έχει έλθει στη Ρόδο 50 φορές μέχρι τώρα και διαμένει στο ξενοδοχείο Esperia Hotel, στον κ. Peter και την κα Gill Runacres από την Αγγλία που μετρούν 48 επισκέψεις στο νησί και συνήθως μένουν στο ξενοδοχείο Chrysanthi Studios στη Λίνδο. Το ζευγάρι από την Αγγλία συνόδευε στην εκδήλωση ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Kalypso κ. Ευριπίδης Γκόγκος.

Βραβεύθηκαν επίσης ο κ. John Arthur Wrirht και η κα Isabella Wallace από την Αγγλία, που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο 38 φορές και μένουν στο ξενοδοχείο Kastelli στα Αφάντου και οι οποίοι συνοδεύονταν από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κ. Σάββα Κακούλη, το ζεύγος κ.Wolfgang και κας Brigit Gisela Heizer από την Γερμανία, έχει έλθει στο νησί 35 φορές και διαμένει στο Φαληράκι, το ζεύγος κ. Frank και κας Annemarie Schiert επίσης από τη Γερμανία, έχουν επισκεφθεί το νησί 24 φορές και μένουν στο Artemis Studios στα Κοσκινού. Το ζευγάρι συνόδευε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Artemis Studios  κα Άρτεμις Παπαπαντελή.

Τέλος, τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν στην κα Denny Sahlsten από τη Σουηδία, τακτική επισκέπτρια της Ρόδου, μετρά μέχρι τώρα 20 φορές και διαμένει στο  Esperia Hotel, καθώς και στην κα Bianca Karssenberg από την Ολλανδία, η οποία έχει έλθει στο νησί 14 φορές μέχρι τώρα, διαμένει στο Artemis Studios στα Κοσκινού και συνοδευόταν από την κα Άρτεμις Παπαπαντελή.

Απευθυνόμενη στους λάτρεις της Ρόδου, αμέσως μετά τη βράβευση τους η κα Χατζηλαζάρου τόνισε: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο επί σειρά ετών για να περάσετε τις διακοπές σας. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία  και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν και με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου, τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο και την προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο. Δήλωσαν ότι λατρεύουν το νησί για την πανέμορφη φύση του, την ιστορία και τον πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού μοίρασαν στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες πλούσιο ενημερωτικό υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού αλλά και μελεκούνια. Οι επισκέπτες δοκίμασαν επίσης παραδοσιακά προϊόντα της εταιρείας Natura Rodos – Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε και της εταιρείας Emery-Οίνοι- Ποτά ΑΒΕ, ενώ τους δόθηκαν και προσκλήσεις για  παραστάσεις στο Throne of Helios-9D Interactive Cinema.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *