XATZHLAZAROU

Νέες βραβεύσεις σε repeaters στη Ρόδο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

H Ρόδος είναι για όλους τους επισκέπτες της  ένας ξεχωριστός προορισμός. Και τι είναι αυτό που κάνει τη Ρόδο πραγματικά διαφορετική; Είναι τόσα πολλά, είναι ο Πολιτισμός, η Ιστορία, τα Μνημεία της, οι φυσικές ομορφιές της, μα πάνω απ΄ όλα η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της. 

Η εδραίωση της Ρόδου στη συνείδηση των επισκεπτών της ως μοναδικού τουριστικού προορισμού που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις, ενός τόπου διακοπών που σου προσφέρει ότι επιθυμήσεις, αποκαλύπτεται και από το γεγονός ότι επιλέγουν το νησί για διακοπές επί σειρά ετών, συχνά και περισσότερες από μία φορές τον χρόνο.

Η διαχρονική αυτή αγάπη των επισκεπτών για τη Ρόδο και η σαφής προτίμηση τους στο νησί των Ιπποτών, που για τους περισσότερους αποτελεί κυριολεκτικά δεύτερη πατρίδα, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά κατά τις τελετές βράβευσης επαναλαμβανομένων τουριστών, που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 18 και 26 Σεπτεμβρίου 2018, στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο.

Οι επισκέπτες της, εν προκειμένω, από Σουηδία, Ολλανδία, Βρετανία, Γερμανία, Νορβηγία, Δανία και Βέλγιο, αγάπησαν τη Ρόδο από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισαν, έχει ριζώσει στην καρδιά τους, τους έχει μαγέψει η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του νησιού, η ιστορία και ο πολιτισμός που αποτυπώνεται σε κάθε γωνιά του, αλλά κυρίως η ζεστασιά και η φιλοξενία των κατοίκων του. Γι’ αυτό και επέλεξαν να το επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ενώ πολλοί από αυτούς έχουν αναπτύξει στενούς οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς με κατοίκους του νησιού.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε για άλλη μία φορά τιμητικές διακρίσεις στους φίλους της Ρόδου για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί ως τόπο διακοπών τους, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίδετε να επιλέγετε τη Ρόδο για να περάσετε τις διακοπές σας ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, που σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν και δεκαετίες. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας  και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Συγκεκριμένα και στις δύο εκδηλώσεις τιμήθηκαν:

Η κα Susanne Anderson από τη Σουηδία η οποία έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 80 φορές! Η κα Anderson διαμένει στο Als Hotel και συνοδευόταν στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων από τον κ. Στέργο Στεργιανάκη. Αλλά και το ζεύγος κ. Sjaak Poot και κα Carin Poot από την Ολλανδία έχει έλθει στη Ρόδο επίσης 80 φορές και συνοδευόταν από την κα Τσαμπίκα Παπακαλοδούκα,  ενώ 75 φορές έχει έλθει στο νησί το ζευγάρι κ. Ole Skov και κα Edel Skov από τη Δανία που διαμένει στο ξενοδοχείο Dionysos.

Περισσότερες από 40 φορές έχει έλθει στη Ρόδο το ζευγάρι των συνταξιούχων εκπαιδευτικών κ. Bern Crease και κα Mary Crease, από την Μεγάλη Βρετανία, το οποίο έχει ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς στο νησί, καθώς η αδελφή του κ. Bern Crease, Margaret, έχει παντρευτεί Έλληνα και ζει στη Ρόδο από το 1986. Ο κ. και η κα Crease θεωρούν τη Ρόδο δεύτερη πατρίδα τους και δικαίως  πλέον έχουν «πολιτογραφηθεί» Ροδίτες!

Βραβεύθηκαν επίσης το ζευγάρι κ. Juergen και κα Karin Vehlow από τη Γερμανία που έχει έλθει στη Ρόδο 42 φορές, διαμένει στο Kresten Palace και συνοδευόταν από την κα Κατερίνα Λεβέντη. Το ζευγάρι κ. Palle και κα Ulla Danneemand από τη Δανία έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 32 φορές μέχρι τώρα, διαμένει στο ξενοδοχείο Paseidonia Aparments και συνοδευόταν στην τελετή από τον κ. Μιχάλη Παπαφιλίππου.

Πάνω από 25 επισκέψεις στο νησί αριθμούν τα ζευγάρια από τη Γερμανία των κ.Wilfried και κας Angelika Gruner που διαμένουν στο ξενοδοχείο Marianna Palace και συνοδευόταν από τον κ. Ιωάννη Πυργιόγκλη καθώς και του κ. Harald και κας Renate Siller που  διαμένουν στο ξενοδοχείο Dionysos.

Το ζευγάρι των κ. Magnus και κας Ewy Myclebust από την Νορβηγία που διαμένει στο ξενοδοχείο Constantin, καθώς και το ζευγάρι των κ. Dirk  και κας Nadine Depuydt από το Βέλγιο, που διαμένει στο ξενοδοχείο Petit Palais, οι οποίοι μετρούν 20 επισκέψεις στη Ρόδο μέχρι τώρα.

Από την Αγγλία οι υπόλοιποι βραβευθέντες και συγκεκριμένα τα ζευγάρια κ. Alan και κα Patricia Sadler που έχουν έλθει στη Ρόδο 16 φορές, κ. Mathew και κα Michelle Sadler που έχουν επισκεφθεί το νησί 12 φορές, αλλά και η κα      Stacey Sadler που επίσης αριθμεί 12 επισκέψεις στη Ρόδο, ενώ το ζευγάρι κ. David και κα Christine Elizabeth Forbes έρχεται στο νησί τα τελευταία 12 χρόνια. Όλοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Dionysos και συνοδεύονταν στην εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων από τον κ. Μάνθο Χαρκιανάκη.

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου, με τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο και με την Προϊσταμένη του τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο.

Δήλωσαν ότι λατρεύουν το νησί για την πανέμορφη φύση του, την ιστορία και τον πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *