Νέες υπηρεσίες από τον Όμιλο Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έχοντας εδραιωθεί στον χώρο του τουρισμού, Ο Όμιλος Chnaris H.M.D.C. πρωτοπορεί, για μια ακόμα φορά, αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες προς τα ξενοδοχεία παροχές του, με τη νέα υπηρεσία: «Executive Chef Consultant by Chnaris H.M.D.C.».

Μια υπηρεσία που προσφέρεται και μεμονωμένα, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση να έχει άριστη ποιότητα και άψογο τελικό αποτέλεσμα στον επισιτιστικό τομέα.
Ειδικότερα, από φέτος, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ξενοδόχο να επωφεληθεί από τις νέες υπηρεσίες του Ομίλου, οι οποίες είναι:

• Οργάνωση της κουζίνας
• Επιλογή & εκπαίδευση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού
• Διαχείριση προμηθειών & προμηθευτών
• Δημιουργία θεματικών μενού
• Πρότυπες συνταγές όλων των πιάτων
• Επίβλεψη υλοποίησης των μενού σε τακτά χρονικά διαστήματα και συνεχή
βελτίωση των πιάτων από το προσωπικό
• Κοστολόγηση του μενού
• Παρουσίαση πιάτων
• Τεχνική μελέτη, σχεδίαση, στήσιμο & λειτουργία κουζίνας, μπουφέδων και show cooking.

Στόχος των παραπάνω υπηρεσιών, είναι μεταξύ άλλων η άμεση μείωση του κοστολογίου, η αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων πιάτων, αλλά και η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη κάθε ξενοδοχείου.

O κ. Ζαχαρίας Χνάρης, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

Σε δηλώσεις του ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του ομίλου Chnaris H.M.D.C., Ζαχαρίας Α. Χνάρης ανέφερε: «Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε τρόπους έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες των συνεργαζόμενων με τη Chnaris H.M.D.C. ξενοδοχείων, να αναβαθμίζουμε την ποιότητα και να εξορθολογίζουμε τις δαπάνες κάθε μονάδας. Η οικονομία που προκύπτει από τις υπηρεσίες μας, σε συνδυασμό με το άψογο τελικό αποτέλεσμα, αποτελούν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα για κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση και με την πολύχρονη εμπειρία μας, μπορούμε να προσφέρουμε τα μέγιστα σε κάθε συνεργάτη. Προσκαλώ, λοιπόν, κάθε ξενοδόχο που επιθυμεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά, να έρθει σε επαφή μαζί μας, να ακούσουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες του, να συζητήσουμε και να του προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές του απαιτήσεις».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *