Νέο Airbus για την Ellinair!

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Το νέο Airbus του στόλου της υποδέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 2 Φεβρουαρίου 2016, στη βάση της, τον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», η αεροπορική εταιρεία Ellinair, του Ομίλου Μουζενίδη.
Το μοντέλο του αεροσκάφους είναι Α319, έχει χωρητικότητα 144 θέσεων και φέρει το σήμα και τα χρώματα της Ellinair.
Αν και είναι ήδη εγγεγραμμένο στο ελληνικό νηολόγιο, το Αirbus αναμένεται να ξεκινήσει της πτήσεις του έως το τέλος του μήνα Φεβρουαρίου, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξής του στο AOC (Aircarrier Operating Certificate) της εταιρείας, αρχικά στα δρομολόγια εσωτερικού και στα δρομολόγια προς Μόσχα.
ELLINAIR_MOUZENIDIS_TSAKALAKIS_ksd_copyrightH Ellinair έχει ήδη στον στόλο της ένα ακόμη A319 και η συνεργασία της με την Airbus επιβεβαιώνει την απόλυτή προσήλωσή της εταιρείας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στην προσφορά μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών στους επιβάτες της.
Κατά την άφιξη του νέου αεροσκάφους της εταιρείας, ο Πρόεδρος της Ellinair κ. Ιωάννης Μουζενίδης δήλωσε σχετικά: «Η ανάπτυξη, η καινοτομία και η δέσμευση στην ποιότητα, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη στρατηγική της Ellinair και αντικατοπτρίζουν τη διαρκή μας προσπάθεια για θετικά αποτελέσματα.
ELLINAIR_AEROSYNODOIΗ υποδοχή του νέου μας αεροσκάφους αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ανοδικής μας πορείας και της επένδυσής μας στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, παρά τις κρίσιμες συνθήκες της περιόδου που διανύουμε».
Το 2016, ο στόλος της Ellinair θα περιλαμβάνει συνολικά 8 έως 10 αεροσκάφη και θα εξυπηρετεί προορισμούς σε περισσότερες από 15 χώρες.
ELLINAIR_DALIAKAS_ksd_copyrightΟ Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Σταύρος Δαλιάκας, δήλωσε “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ενσωμάτωση του δεύτερου Airbus 319 στον στόλο μας, ενός σύγχρονου αεροσκάφους που προσωπικά θεωρώ πως ανταποκρίνεται πλήρως στους επιχειρησιακούς στόχους της Ellinair, ειδικά μετά τη νέα, σημαντική, διεύρυνση των προορισμών μας στη Δυτική Ευρώπη».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *