Νέο δρομολόγιο Κέρκυρα προς Ρώμη, Τσιαμπίνο, από την Ryanair

Νέο δρομολόγιο Κέρκυρα προς Ρώμη, Τσιαμπίνο, από την Ryanair

Και νέος διευθυντής Marketing, "μεταγραφή" από την Airbnb

0
ryanair

Η Ryanair ανακοινώνει νέο δρομολόγιο από Κέρκυρα προς Ρώμη Τσιαμπίνο, το οποίο θα πραγματοποιείται με συχνότητα τριών εβδομαδιαίων πτήσεων ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος του 2018 που ξεκινάει τον Ιούνιο.

Οι Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από ακόμα χαμηλότερους ναύλους στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better” το οποίο περιλαμβάνει:

  • Μειωμένη τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή – 25€, μια παραδοτέα αποσκευή 20 κιλών
  • Πτήσεις με σύνδεση μέσω Μιλάνου Μπέργκαμο και Ρώμης Φιουμιτσίνο
  • Νέα συνεργασία με το Erasmus Network με φοιτητικές προσφορές και ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα κρατήσεων
  • Alexavoicerecognition για αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων στο Ryanair.com
  • Νέα ιστοσελίδα και app για το Ryanair Rooms

Το νέο δρομολόγιο Κέρκυρα προς Ρώμη Τσιαμπίνο θα συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα σύνδεση με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων από Κέρκυρα προς Ρώμη Φιουμιτσίνο, και θα είναι διαθέσιμο από σήμερα (10 Ιανουαρίου). Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση της νέας σύνδεσης απελευθερώνουμε ναύλους από Κέρκυρα από €16.99, για ταξίδια τον Ιανουάριο και θα είναι διαθέσιμα για κράτηση μόνο από την ιστοσελίδα της Ryanair.com έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (11 Ιανουαρίου).

Ο Νικόλαος Λάρδης της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι για την ανακοίνωση της νέας σύνδεσης από Κέρκυρα προς Ρώμη Τσιαμπίνο, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, η οποία ξεκινάει τον Ιούνιο του 2018, το οποίο θα συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα σύνδεση με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων από Κέρκυρα προς Ρώμη Φιουμιτσίνο

Για να το γιορτάσουμε, ανακοινώνουμε νέα προσφορά με ναύλους από 16.99€, για ταξίδια τον Ιανουάριο τα οποία θα είναι διαθέσιμα για κράτηση έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (11 Ιανουαρίου). Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί γρήγορα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα το www.ryanair.com και να κάνουν άμεσα κράτηση.”

Νέος Sales & Marketing Manager για την Ανατολική Μεσόγειο

Η αεροπορική εταιρία ακόμη ανακοίνωσε τον διορισμό του Νικόλα Λάρδη ως Sales & Marketing Manager για την Ανατολική Μεσόγειο. Ο κ. Λάρδης, εντάσσεται από την Airbnb στην Ιρλανδία και θα επιβλέπει την ομάδα πωλήσεων και marketing της Rayanair στην Ελλάδα και σε 6 ακομα χώρες όπως η Κύπρος, η Μάλτα και το Ισραήλ.

Η Senior Sales & Marketing Manager της Ryanair, Chiara Ravara δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό του Νικόλα ως υπευθύνου της ομάδας πωλήσεων και marketing για την Ανατολική Μεσόγειο. H αξιοσημείωτη γνώση και εμπειρία του στην αγορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών και να αυξήσουμε την επιβατική κίνηση, τα δρομολόγια και τον τουρισμό στην Ευρώπη, στα πλαίσια του προγράμματος ‘Always Getting Better’, με περισσότερους από 129 εκατομμύρια επίβατες να ταξιδεύουν με την Ryanair αυτό το έτος.

 Ο Νικόλας Λάρδης δήλωσε:  “Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέρος της ομάδας της Ryanair, της Νο1 αεροπορικής στην Ευρώπη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτό τον τομέα και προσβλεπω στη συνεργασία με όλα τα αεροδρόμια μας και τους φορείς, για να προωθήσουμε την ανάπτυξη στις αγορές της Ανατολικής Μεσογείου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ