Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα Golden Ticket της AEGEAN…

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ

Η ΑEGEAN έρχεται να μετατρέψει, μέσω της πρωτοποριακής ενέργειας Golden Ticket, κάθε αγορά εισιτηρίου από το aegeanair.com, σε μια «χρυσή» ευκαιρία για να ζήσουν οι επιβάτες της μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία και να κερδίσουν μοναδικά δώρα (από δωρεάν διαμονή μέχρι Business Class εισιτήρια για δυο άτομα).

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι ταξιδιώτες για να διεκδικήσουν την «χρυσή» αυτή ταξιδιωτική ευκαιρία είναι να κλείσουν εισιτήρια στο aegeanair.com, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, και να συμπληρώσουν την ίδια ημέρα τα στοιχεία της κράτησης στη φόρμα συμμετοχής. Με τον τρόπο αυτό οι συμμετέχοντες όχι μόνο κερδίζουν κάθε μέρα υπέροχα ταξιδιωτικά δώρα, όπως πακέτα μιλίων εξαργύρωσης Miles+Bonus, δωρεάν διαμονή, δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου και πολλά άλλα, αλλά διεκδικούν επίσης το μεγάλο δώρο που τους περιμένει στο τέλος κάθε τριμήνου.

aegeanΣυγκεκριμένα κάθε μέρα ένας τυχερός νικητής κερδίζει ένα Δώρο ημέρας που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει εκπτωτικούς κωδικούς για εξαργύρωση σε πτήσεις δικτύου εσωτερικού της AEGEAN και της Olympic Air, εκπτωτικούς κωδικούς για εξαργύρωση σε πτήσεις δικτύου εξωτερικού της AEGEAN, πακέτα μιλίων εξαργύρωσης Miles+Bonus, δωρεάν διαμονή, δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου, εκπτωτικά κουπόνια υπηρεσίας μεταφοράς και εκπτωτικά κουπόνια για χρήση πάρκινγκ. Οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται για τα αποτελέσματα του Δώρου της ημέρας την ίδια στιγμή που θα λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό, ενώ ταυτόχρονα θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση που θα πραγματοποιείται κάθε τρείς μήνες για το Μεγάλο Δώρο των πέντε Business Class εισιτηρίων για το μεγάλο νικητή και ένα πρόσωπο της επιλογής του.

Μια ενέργεια της AEGEAN, σε συνεργασία με το ευρύ δίκτυο συνεργατών της, που έχει στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους επιβάτες της που επιλέγουν το aegeanair.com για την αγορά του εισιτηρίου τους.

Μάθετε περισσότερα για την ενέργεια.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *