Νέο “αφεντικό” στην Aldiana ο Andreas Pospiech

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο Andreas Pospiech θα αναλάβει την διοίκηση της Aldiana GmbH την 1η Απριλίου 2024. Διαδέχεται τον Markus R. Kempen, του οποίου η θέση ως διευθύνων σύμβουλος λήγει στα τέλη Μαρτίου.

Στο νέο του ρόλο ως Διευθύνων Σύμβουλος της Aldiana GmbH, ο έμπειρος επαγγελματίας του Τουρισμού, θα αναφέρεται απευθείας στον Karl J. Pojer, Διευθύνοντα Σύμβουλο του τμήματος ξενοδοχείων DERTOUR Group. Μαζί με τον Max-Peter Droll, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Οικονομικό Διευθυντή (CFO) της Aldiana GmbH, ο Pospiech θα διαχειριστεί την εταιρεία, θα αναπτύξει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της μάρκας του club σε υψηλό επίπεδο ποιότητας και θα οδηγήσει στην επέκτασή της. Η Aldiana λειτουργεί επί του παρόντος οκτώ εγκαταστάσεις κλαμπ υψηλής ποιότητας στους δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Ισπανίας, της Τουρκίας και της Τυνησίας.

«Στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων μας, η Aldiana είναι μια ισχυρή και σημαντική μάρκα με υψηλή πίστη πελατών και μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης. Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω στην ομάδα μας τον Andreas Pospiech, έναν έμπειρο τουριστικό ειδικό με πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία και φορείς. Γνωριζόμαστε από προηγούμενη συνεργασία. Χαίρομαι λοιπόν που θα φέρει τώρα την εκτεταμένη τεχνογνωσία του στην Aldiana και θα συνεργαστεί στενά μαζί μου», εξηγεί ο Karl J. Pojer, Διευθύνων Σύμβουλος του DERTOUR Group Hotel Division.

Ο Andreas Pospiech έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τουρισμό με έμφαση στη διαχείριση, τη βιομηχανία ξενοδοχείων και τη διαχείριση προϊόντων. Ο εκπαιδευμένος ταξιδιωτικός πράκτορας και εκπαιδευμένος διευθυντής, πέρασε πάνω από 11 χρόνια σε ηγετικούς ρόλους στην ξενοδοχειακή επιχείρηση για brands όπως η Sensimar Hotels και πέντε χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος των Magic Life Clubs. Ο Andreas Pospiech ήταν πρόσφατα επικεφαλής της Camping Lodge Germany, μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο καινοτόμες εταιρείες στον κλάδο των κάμπινγκ στις γερμανόφωνες χώρες.

Το 2022, ο Όμιλος DERTOUR ανέλαβε πλήρως τον Όμιλο Aldiana. Έκτοτε, έχουν τεθεί τα θεμέλια για την περαιτέρω επέκταση της premium μάρκας: το Aldiana Club Side Beach άνοιξε στην Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι, ακολουθούμενο από ένα άλλο κλαμπ στην Αίγυπτο φέτος. Ο Όμιλος DERTOUR επένδυσε επίσης σε ξενοδοχειακά ακίνητα και απέκτησε το Aldiana Club Ampflwang στην Αυστρία και το Aldiana Club Fuerteventura στη δημοφιλή Κανάρια νήσο το 2023.

Η Aldiana GmbH , με έδρα τη Φρανκφούρτη, είναι τουριστικός πράκτορας και ξενοδοχειακός πράκτορας επί του παρόντος οκτώ κλαμπ θέρετρων στους δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Ισπανίας, της Τουρκίας και της Τυνησίας.

Εκτός από ένα εκτεταμένο γαστρονομικό πρόγραμμα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, το Aldiana προσφέρει στους επισκέπτες του μια ποικιλία επιλογών για την οργάνωση των διακοπών τους. Αυτό περιλαμβάνει πολυάριθμα αθλήματα και προσφορές, καθώς και προσφορές για παιδιά και νέους και την καλύτερη ψυχαγωγία για μεμονωμένους ταξιδιώτες. Περαιτέρω σημαντικές στιγμές περιλαμβάνουν εκδηλώσεις με θέματα αθλητισμού και απόλαυσης και μουσική. Ιδιοκτήτης του τουριστικού πράκτορα κλαμπ είναι η DER Touristik Hotels & Resorts GmbH, μια εταιρεία στο ταξιδιωτικό τμήμα του Ομίλου REWE, ο οποίος κατέχει το 100% της Aldiana GmbH.

Στον τομέα των ξενοδοχείων , ο Όμιλος DERTOUR ομαδοποιεί την αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή του δραστηριότητα, η οποία πλέον εκπροσωπείται με 10 μάρκες και πάνω από 100 ακίνητα σε 14 χώρες παγκοσμίως. Επειδή τα όνειρα για διακοπές και οι ταξιδιωτικές επιθυμίες είναι πολύ διαφορετικά, το ξενοδοχειακό τμήμα του Ομίλου DERTOUR βασίζεται στη διαφορετικότητα και την υψηλότερη ποιότητα: Τα ξενοδοχεία καλύπτουν διαφορετικούς προορισμούς, ομάδες-στόχους και ανάγκες επισκεπτών. Το χαρτοφυλάκιο επωνυμιών σήμερα περιλαμβάνει κορυφαίες μάρκες στη διεθνή βιομηχανία κλαμπ και ξενοδοχείων διακοπών. Αυτές περιλαμβάνουν τις μάρκες ananea, Aldiana, Calimera, COOEE, Playitas και Sentido, με τις οποίες ο Όμιλος DERTOUR εκπροσωπείται σε διαδρομές μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Ο Όμιλος DERTOUR είναι παρών για ταξίδια με τις μάρκες DSR Hotel Holding aja, A-ROSA, HENRI, MIRA Hotels καθώς και τα δύο μεμονωμένα ξενοδοχεία Louis C. Jacob και Neptun. Aldiana

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *