Νέο ρεκόρ κρατήσεων σημείωσε η Hotelbeds τον Ιανουάριο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συγκεντρώνοντας περισσότερες κρατήσεις από ποτέ άλλοτε το διάστημα 9 με 22 Ιανουαρίου 2023, καταγράφοντας μία κράτηση ανά δευτερόλεπτο, η Hotelbeds σημείωσε το καλύτερο δεκαπενθήμερο από πλευράς εσόδων στην ιστορία της.

“Ο Ιανουάριος είναι ένας δημοφιλής μήνας κρατήσεων για διακοπές, καθώς οι άνθρωποι επιστρέφουν στη δουλειά τους και κλείνουν διακοπές για  αργότερα μέσα στο έτος. Η κίνηση που είδαμε νωρίτερα αυτό τον μήνα, όχι μόνο αποδεικνύει τη ζήτηση που υπάρχει, αλλά και την ευρωστία των συστημάτων μας να λειτουργούν απρόσκοπτα και να διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία για τους παγκόσμιους πελάτες μας”, είπε ο εμπορικός διευθυντής της Hotelbeds, Carlos Muñoz Capllonch.

Εκτός από τις κρατήσεις ξενοδοχείων, η Hotelbeds είδε επίσης σημαντική αύξηση σε έσοδα από τα άλλα προϊόντα της αυτόν τον μήνα, συμπεριλαμβανομένης της ενοικίασης αυτοκινήτων, των μεταφορών και των αξιοθέατων, όπως τα εισιτήρια θεματικών πάρκων και άλλων δραστηριοτήτων.

Ο τομέας των συμπληρωματικών υπηρεσιών της εταιρίας φαίνεται να διανύει την καλύτερη χρονιά όλων των εποχών, μέχρι στιγμής, με πωλήσεις αυξημένες κατά 55%, σε σχέση με το 2019, χάρη στην ισχυρή ζήτηση για θεματικά πάρκα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μεταφορές.

Who is Who

Η Hotelbeds προσφέρει 320.000 ταξιδιωτικά προϊόντα σε περισσότερες από 195 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 300.000 ξενοδοχείων. Οι πλατφόρμες της που βασίζονται στο cloud παρέχουν εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη συνδεσιμότητα για τους προμηθευτές σε όλο τον κόσμο.

Λειτουργώντας αποκλειστικά στον τομέα B2B, η εταιρία είναι σε πλεονεκτική θέση να προωθεί την ανάπτυξη για τους συνεργάτες της χωρίς να ανταγωνίζεται τον τελικό πελάτη.

Η Hotelbeds είναι παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο του TravelTech, συνδέοντας και ενισχύοντας τις επιχειρήσεις, με τη δημιουργία σχέσεων στο διαρκώς μεταβαλλόμενο και διευρυνόμενο ταξιδιωτικό οικοσύστημα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *