Από αριστερά, ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, διευθύνων σύμβουλος των Maris Hotels, συνεργάτες του Schauinsland και οι κ.κ. Νίκος Βλασιάδης, γενικός διευθυντής του Creta Maris Beach Resort και Νίκος Σφακιανάκης, διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Μεταξά.

Νέο βραβείο στο Creta Maris Beach από το Schauinsland

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με το βραβείο «Top Hotel Partner 2017» βραβεύθηκε το Creta Maris Beach Resort από το γερμανικό τουριστικό γραφείο Schauinsland, κατά τη διάρκεια της ITB Berlin 2018, στην οποία συμμετείχε το ξενοδοχείο ως συνεκθέτης.

Η διάκριση «Top Hotel Partner 2017», αφορά αφενός στην άψογη συνεργασία του τουριστικού γραφείου Schauinsland με το Creta Maris Beach Resort και αφετέρου στην ανάδειξη του ξενοδοχείου στις υψηλές προτιμήσεις των πελατών του.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος των Maris Hotels, κ. Ανδρέας Μεταξάς, μαζί με τον διευθυντή του Creta Maris Beach Resort, κ. Νίκο Βλασιάδη και τον διευθυντή Πωλήσεων του Ομίλου Μεταξά, κ. Νίκο Σφακιανάκη, από τους συνεργάτες του Schauinsland.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, στις εγκαταστάσεις του λειτουργούν 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, ενώ διαθέτει πολλούς ακόμη χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες, για παιδιά και ενήλικες.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *