Νέο ξενοδοχείο στην Αθήνα από την Zeus International

Νέο ξενοδοχείο στην Αθήνα από την Zeus International

Πλειοδότρια μισθώτρια του ξενοδοχείου Κάνιγγος 21, για 30 χρόνια. Θα λειτουργήσει στα μέσα του 2020

kanigos-1-hotel-640x543

Ο Όμιλος της Zeus International, μέσω της θυγατρικής εταιρείας Seaside East Riviera, ανακηρύχθηκε πλειοδότρια μισθώτρια, στην Διακήρυξη Ανοιχτού Διεθνούς Διαγωνισμού  που έτρεξε το Τ.Ε.Α. Ε.Α.Π.Α.Ε. (Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης – Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων), του ακινήτου στην οδό Κάνιγγος 21, που λειτουργούσε μέχρι πριν λίγα χρόνια ως ξενοδοχείο, αναλαμβάνοντας την μίσθωσή του, για τα επόμενα 30 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι την είδηση είχε δημοσιεύσει στις 16 Ιανουαρίου το money-tourism.gr.

Η Zeus International, o ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, θα δρομολογήσει άμεσα την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου  3.500τμ., μία επένδυση που προβλέπεται να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

money tourism photo
Ο κ. Χάρης Σιγανός|money tourism copyright – photo

Η δυναμικότητα του ξενοδοχείου, που θα ξεκινήσει την λειτουργία του μέσα στο 2020, ανέρχεται σε 74 δωμάτια, εστιατόριο & bar και roof garden και θα αποτελέσει το τέταρτο ξενοδοχείο του Ομίλου στην Αθήνα.

zeusΗ Zeus International παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων. Οι περιοχές που δραστηριοποιείται είναι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ρουμανία, η Κροατία, η Βουλγαρία και Ιταλία, αποτελώντας βασικό στρατηγικό εταίρο των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο (Wyndham Hotels & Resorts, Hilton) καθώς και μεγάλων θεσμικών επενδυτών στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ