Νέοι κατάλογοι και Νέα Ενεργειακή Σήμανση για την Electrolux Professional

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η Νέα Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Σήμανση 2016 (New Energy Label Regulation) κοσμεί πλέον τα Επαγγελματικά ψυγεία και τους καταψύκτες της Electrolux Professional, πιστοποιώντας έτσι τον οικολογικό τους χαρακτήρα.

electrolux2Η Νέα Ενεργειακή Σήμανση, όπως αυτή καθορίζεται βάσει της νεότερης Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τις οικιακές συσκευές, τοποθετείται στα προϊόντα εκείνα τα οποία συνδυάζουν την καλύτερη απόδοση με την πιο οικονομική λειτουργία.

Επιπλέον, μόλις πρόσφατα, η εταιρία, παρουσίασε το Νέο Eταιρικό της έντυπο (Better Solutions), το οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται και στις πιστοποιήσεις, τα βραβεία, τις αναγνωρίσεις καθώς και στην εξοικονόμηση των συσκευών της, στον τομέα της Μαγειρικής και του Ιματισμού.

electrolux1Παράλληλα, κυκλοφόρησε το νέο προϊοντικό έντυπο της Electrolux Professional (Safety Comes First), το οποίο αναφέρεται στην ποικιλία των πλανητικών μίξερ, τα οποία είναι ήδη συμβατά με τη Νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία του 2016, για την κατασκευή και την ασφάλεια κατά τη χρήση.

Τέλος, μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε και το Νέο Προϊοντικό έντυπο της εταιρίας (The Servery Space) για τον εξοπλισμό μπουφέδων (dropin/selfservice), το οποίο παρουσιάζει και επιτυχημένες εγκαταστάσεις της Electrolux Professional παγκοσμίως και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *