grace

Νέος διευθύνων σύμβουλος στον όμιλο Grace Hotels

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο όμιλος πολυτελών μπουτίκ ξενοδοχείων Grace Hotels διόρισε τον Robert Swade ως Διευθύνοντα Σύμβουλο, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου 2016.
Ο διορισμός αυτός συμπίπτει με ένα σημαντικό πρόγραμμα επέκτασης του ομίλου Grace Hotels, ο οποίος διαθέτει σήμερα δεκαπέντε συγκροτήματα σε λειτουργία ή υπό ανάπτυξη, σε τέσσερις ηπείρους.

Robert Swade CEO Grace Hotels 2016Ο Robert Swade, προέρχεται από τον όμιλο Jumeirah, όπου είναι σήμερα Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής (COO), υπεύθυνος για τις ξενοδοχειακές δραστηριότητες και την ανάπτυξή του σε όλο τον κόσμο. Ο Robert αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας των ανώτατων διευθυντικών στελεχών του ομίλου Jumeirah από τότε που εντάχθηκε στην εταιρεία το 2005. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν επίσης υπεύθυνος για τη στρατηγική της παγκόσμιας επέκτασης της εμπορικής ταυτότητας του ομίλου, επιβλέποντας τις δραστηριότητες μιας περιόδου σημαντικής επέκτασης και οικοδομώντας ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο μελλοντικών ξενοδοχειακών έργων για την εταιρεία.

grace_logoΩς διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Grace Hotels, ο Robert θα αναλάβει την ευθύνη για τη συνολική στρατηγική κατεύθυνση του ομίλου, την ανάπτυξη της εμπορικής ταυτότητας και την επέκταση της παγκόσμιας παρουσίας του. Το επόμενο ξενοδοχείο Grace που θα ανοίξει είναι το Grace Marrakech, που βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς του Άτλαντα σε έκταση 15 εκταρίων στη μαροκινή ύπαιθρο, το οποίο θα διαθέτει δικό του αγρόκτημα με ελαιόδεντρα, περιβόλια και στάβλους. Επίσης, υπό ανοικοδόμηση βρίσκεται και το ξενοδοχείο La Dolfina Grace, ακριβώς νότια του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. Αυτό το συγκρότημα που θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο και οικιστικές βίλες συνδυάζει το εμπορικό σήμα στο χώρο της μόδας και του έφιππου πόλο «La Dolfina»  ̶ που ανήκει στον παγκοσμίου κλάσης παίκτη του έφιππου πόλο Adolfo Cambiaso  ̶ με την ποιότητα της φιλοξενίας του ομίλου Grace Hotels. Επίσης, μόλις ξεκίνησαν οι εργασίες για τη δημιουργία του Grace St. Moritz – πρόκειται για τη ριζική μεταμόρφωση του ιστορικού ξενοδοχείου La Margna στο θρυλικό θέρετρο των Άλπεων. Το ξενοδοχείο των 56 δωματίων περιλαμβάνει 17 πολυτελή διαμερίσματα που είναι σήμερα προς πώληση. Υπό εξέλιξη βρίσκονται και άλλα έργα του ομίλου στην περιοχή της Μεσογείου και της Ασίας.

Σχολιάζοντας τον διορισμό αυτό, ο Κωνσταντίνος Λογοθέτης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου Libra, της μητρικής εταιρείας του ομίλου Grace Hotels, δήλωσε: «Ο Robert Swade διαδραμάτισε έναν κρίσιμο ρόλο στην οικοδόμηση και την ενίσχυση του εμπορικού σήματος Jumeirah και στην καθοδήγησή του μέσω των αναπόφευκτων πολυπλοκοτήτων που συνεπάγεται η ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας. Ο όμιλος Grace Hotels είναι τυχερός που επωφελείται από τη σοφία, το ιστορικό προηγούμενων επιδόσεων και τη διεθνή προοπτική του, ενώ ξεκινά την επόμενη φάση του παγκόσμιου ταξιδιού του

Ο Robert Swade σχολίασε: «Είμαι υπερήφανος για την ένταξή μου στον όμιλο Grace Hotels ως Διευθύνων Σύμβουλος. Έχω παρακολουθήσει την εξέλιξη του ομίλου με ενδιαφέρον και είμαι εντυπωσιασμένος από την προσήλωση στην επίτευξη καινοτομιών στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας. Από τότε που ο όμιλος Grace Hotels εισήλθε στην αγορά των πολυτελών μπουτίκ ξενοδοχείων το 2007, κερδίζει βραβεία και ανοίγει νέους ορίζοντες. Ο όμιλος Grace Hotels διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρτοφυλάκιο ακινήτων με ένα σαφές όραμα για τη μελλοντική του ανάπτυξη και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεισφέρω την εμπειρία μου στην ομάδα

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Grace Hotels (www.gracehotels.com) αποτελείται από βραβευμένα πολυτελή ξενοδοχεία που προσφέρουν ποιοτική διαμονή στα πιο δημοφιλή θέρετρα και πόλεις του κόσμου.

Από το 2007 που λειτούργησε το  πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου στην Ελλάδα, τα Grace Hotels έχουν κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση. Κάθε ξενοδοχείο αποτελεί μία γνήσια έκφραση του τοπικού χαρακτήρα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν αυθεντικές εμπειρίες συνδυάζοντας την τοπική παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική.

Η γαστρονομία αποτελεί επίσης αναπόσπαστη εμπειρία του επισκέπτη σε όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου, με τα μενού να ενσωματώνουν τα καλύτερα υλικά του κάθε τόπου, αναδεικνύοντάς τα με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή την περίοδο ο Όμιλος επεκτείνεται και σύντομα θα έχει παρουσία σε τέσσερις ηπείρους. Τα Grace Hotels είναι μέλος του Libra Group, ενός διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου που ανήκει στην οικογένεια Λογοθέτη.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου είναι τα εξής:

Grace Mykonos, Grace Santorini (Ελλάδα)

The Vanderbilt Grace, The Mayflower Grace, The White Barn Grace (ΗΠΑ)

Grace Cafayate (Αργεντική)

Grace Panama (Παναμάς), ενώ ανοίγουν σύντομα:

Grace Marrakech (Μαρόκο)

Grace St. Moritz (Ελβετία)

La Dolfina Grace (Αργεντινή)

Grace Kalamata, Grace Kea (Ελλάδα)

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *