Νέος γενικός διευθυντής στο Sandy Beach της Κέρκυρας

Νέος γενικός διευθυντής στο Sandy Beach της Κέρκυρας

Ο Αλέξανδρος Κουτσοδόντης, πολύπειρο στέλεχος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας

0
Sandy
Το Sandy Beach

Ο Αλέξανδρος Κουτσοδόντης, πολύπειρο στέλεχος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανέλαβε γενικός διευθυντής στο Sandy Beach Resort της Κέρκυρας.

alexandros
ksd photo

Ο κ. Κουτσοδόντης, αναλαμβάνει τα ηνία του μεγαλύτερου ελληνικού ξενοδοχείου με 2.400 κλίνες, το οποίο έχει απασχολήσει την δημοσιότητα, λόγω της κόντρας του ιδιοκτήτη Τάσου Ρίζου με την Aquis Hotel, η οποία είχε μισθώσει το ακίνητο, και το οποίο μετά από δικαστική απόφαση, έχει περάσει ξανά στην οικογένεια Ρίζου.

Ο κ. Κουτσοδόντης έχει διατελέσει γενικός διευθυντής σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό ( Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κύπρος, Γερμανία), όπως  Hilton, Kempinski, Leading Hotels of the World, κ.λπ..

Στην Ελλάδα ο κ. Κουτσοδόντης μέχρι πρότινος εργαζόταν στην DOMOTEL HOTELS & RESORTS και στο ξενοδοχείο DOMOTEL LES LAZARISTES ART HOTEL, ενώ στο πρόσφταο παρελθόν εργάστηκε  στην Κύπρο στο THE ROYAL APOLLONIA, LIMASSOL, στο ROYAL MARMIN BAY, στην Κρήτη, στο MIRAMARE, της Κέρκυρας, στο HABTOOR GRAND BEACH RESORT & SPA, στο Ντουμπάϊ, στο GRAND ALEXRESORT LAGONISSI, στην Αθήνα του ομίλου Μαντωνανάκη, στο ELOUNDA BAY PALACE, στην Κρήτη, στο DIVANI APOLLON PALACE, στην Αθήνα, στο NJV ATHENS PLAZA, στην Αθήνα, στο DAPHNILA BAY THALASSO, στην Κέρκυρα, στο ELOUNDA BEACH HOTEL & VILLAS, στην Κρήτη, στο DUBAI HILTON & BEACH CLUB, DUBAI, στο ATHENS HILTON, κ.ο.κ..

Ο κ. Κουτσοδόντης έχει τελειώσει το Financial School for Hotel & Catering Management, στο Dortmund, της Γερμανίας και μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Καλορίζικος από εμάς!!!

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ