MSC Cruises

Νέος τερματικός σταθμός Κρουαζιεροπλοίων από την MSC Cruises

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η MSC Cruises και η επαρχία Miami-Dade ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας για την επέκταση των δικαιωμάτων πρόσδεσης και  την υπογραφή Memorandum of Understanding (MOU) για την κατασκευή νέου Τερματικού Σταθμού κρουαζιερόπλοιων AAA στο PortMiami.

Ο Pierfrancesco Vago, Executive Chairman της MSC Cruises, σχολίασε: “Η νέα συμφωνία εκτεταμένης συνεργασίας με το  PortMiami και την επαρχία Miami-Dade είναι ένα ακόμα βήμα-κλειδί για την παγκόσμια ανάπτυξη της MSC Cruises ”.

To PortMiami είναι το αποκλειστικό home-port της Eταιρείας στις Η.Π.Α. Η νέα συμφωνία επεκτείνει τα υπάρχοντα δικαιώματα πρόσδεσης των πλοίων της  MSC Cruises εκτός Σαββάτου και κάθε Κυριακή. Επιπλέον ο νέος τερματικός σταθμός – που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο 2022 – θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τα νέας γενιάς κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises, MSC World Class, τα οποία βρίσκονται ακόμα υπό κατασκευή και θα έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς έως 7,000 επιβατών.

Προς το παρόν το νέο και επαναστατικό κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας , MSC Seaside , εκτελεί κρουαζιέρες όλο το χρόνο στην Καραϊβική αναχωρώντας από το PortMiami και το νέο τερματικό σταθμό F. Το MSC Divina εκτελεί εποχιακές κρουαζιέρες στην Καραϊβική, από Οκτώβριο έως Μάρτιο, ενώ το MSC Armonia τον Δεκέμβριο του 2018 θα συμπληρώσει το στόλο της  MSC Cruises,  με βάση τη Βόρεια Αμερική, εκτελώντας κρουαζιέρες στην Κούβα καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επιπλέον από το Νοέμβριο 2019, το MSC Meraviglia, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της Εταιρείας, με μεικτή χωρητικότητα 171,598 GRT και δυνατότητα να μεταφέρει 5,714 επιβάτες κρουαζιέρας, θα είναι το τέταρτο πλοίο της εταιρείας που θα αναχωρεί από το PortMiami.

“ Επενδύοντας στο PortMiami ενισχύεται η θέση της επαρχίας Miami-Dade ως παγκόσμιου τουριστικού προορισμού” ανακοίνωσε ο δήμαρχος της επαρχίας Miami-Dade, Carlos A. Gimenez. “Η κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού κρουαζιερόπλοιων ΑAA ο οποίος θα παρέχει τη δυνατότητα πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων που μεταφέρουν έως 7,000 επιβάτες, αντιπροσωπεύει χιλιάδες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για την κοινότητά μας. Είμαστε ευγνώμονες στην MSC Cruises για την συνεχιζόμενη συνεργασία.”

“Αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή η δέσμευση της  MSC Cruises απέναντι στο PortMiami και στην επαρχία Miami-Dade,” ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής και Τουριστικής Ανάπτυξης της επαρχίας Miami-Dade, Rebeca Sosa.

Η MSC Cruises

Η MSC Cruises είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο και η κορυφαία εταιρεία κρουαζιέρας στην Ευρώπη και Νότια Αμερική. Με σημαντικές επιρροές στον κόσμο της κρουαζιέρας, η Εταιρεία έχει πετύχει ανάπτυξη 800% στα 10 πρώτα χρόνια λειτουργίας της , παγκόσμια αναγνώριση στην βιομηχανία της κρουαζιέρας και διαθέτει το νεότερο στόλο κρουαζιερόπλοιων. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στη Γενεύη, Ελβετία.

Ο στόλος της MSC Cruises αποτελείται αυτή τη στιγμή από 15 υπερσύγχρονα, καινοτόμα και κομψά σχεδιασμένα πλοία, τα οποία προσφέρουν απαράμιλλες εμπειρίες διακοπών σε συνδυασμό με αυθεντικά γεύματα, βραβευμένη ψυχαγωγία, άνετη διαμονή και άψογη εξυπηρέτηση και εξειδίκευση από το προσωπικό.

Με επενδυτικό πρόγραμμα ύψους €11.6 δισεκατομμυρίων έως το 2026 ο στόλος της εταιρείας θα αποτελείται από 25 mega κρουαζιερόπλοια. Μέχρι σήμερα η MSC Cruises έχει σχεδιάσει 6 νέες, πρωτότυπες κατηγορίες κρουαζιερόπλοιων,  που ξεπερνούν τα όρια της ναυπηγικής.

Η MSC Cruises αναγνωρίζει την ευθύνη και σέβεται τους ωκεανούς και τις θάλασσες όπου λειτουργεί προσπαθώντας αδιάλειπτα να εφευρίσκει καινοτόμους τρόπους μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Οι κρουαζιέρες της MSC Cruises διατίθενται παγκόσμια μέσα από ένα δίκτυο 70 χωρών. Η Εταιρεία απασχολεί πάνω από 23,500 υπαλλήλους παγκοσμίως στα γραφεία και στα κρουαζιερόπλοιά της. Η MSC Cruises είναι μέρος του MSC Group το οποίο αποτελείται από κορυφαίες μεταφορικές εταιρείες και εταιρείες logistics.

Η TOP KINISIS HELLAS

Η TOP KINISIS HELLAS, θυγατρική εταιρία της TOP KINISIS TRAVEL PUBLIC LTD, δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Ελλάδα από το 2007.Η εταιρεία TOP KINISIS TRAVEL PUBLIC LTD βρίσκεται στον χώρο του Τουρισμού από το 1987 και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου από το 2001.

Η εμπειρία των 31 ετών, η παροχή εξελιγμένων υπηρεσιών, και τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας, μας έχουν ξεχωρίσει ως έναν από τους μεγαλύτερους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρεία μας  έχει συνεχή ανάπτυξη στο χώρο του τουρισμού και παρέχει ένα ευρύ φάσμα  ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Μεταξύ άλλων,  η TOP KINISIS TRAVEL PUBLIC LTD και η TOP KINISIS HELLAS είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και την Κύπρο των κρουαζιερών της MSC Cruises που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά και επιλεγμένοι αντιπρόσωποι της MSC Cruises για όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια της Εταιρείας στον κόσμο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *