Νέος σπεσιαλίστας t.o. στη Γερμανία για Τουρκία | Το όνομα αυτού We-Flytour | Στα πλάνα του και η Ελλάδα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ένας ακόμη “παίκτης” στη γερμανική αγορά του tour operating ξεκινά τη δραστηριότητά του, με έμφαση στην Τουρκία και σχέδια για την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον We-Flytour, ο οποίος εδρεύει στο Heilbronn της Γερμανίας και ανήκει στην AAH Management Company S.A. με έδρα το Λουξεμβούργο.

Υπό την “ομπρέλα” του tour operator βρίσκεται η εταιρία We Fly Turizm A.S., με έδρα την Αττάλεια, που αποτελεί τον κύριο προορισμό του στην Τουρκία, η οποία είναι υπεύθυνη για τα ξενοδοχεία, τις μεταφορές και τις ξεναγήσεις στον προορισμό. Ενώ, σύντομα πρόκειται να προστεθεί και ο διαμεσολαβητής πτήσεων Wefly24.

Περισσότερα από 600 ξενοδοχεία στην Τουρκία

Ο We-Flytour παρέχει πακέτα οργανωμένων διακοπών και προσφορές μόνο για ξενοδοχεία. Το χαρτοφυλάκιό του περιλαμβάνει σήμερα περίπου 600 ξενοδοχεία, ενώ, σύντομα, ο τουριστικός πράκτορας θα προσφέρει επίσης ξενοδοχεία στην Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Αίγυπτο. Στο επόμενο στάδιο, την γκάμα των προϊόντων του θα διευρύνουν προσφορές από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

11% προμήθεια από την πρώτη κράτηση

Ο γερμανικός, τουριστικός πράκτορας βασίζεται σε ταξιδιωτικά γραφεία και διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία (OTAs) για τη διανομή και για τον λόγο αυτό καταβάλει προμήθεια έντεκα τοις εκατό από την πρώτη κιόλας κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη σε επαφές για σημαντικές συνεργασίες.

Οι προσφορές του τουριστικού πράκτορα είναι ήδη ορατές στο Bistro και μπορούν να γίνουν κρατήσεις μέσω της Amadeus, ενώ θα ακολουθήσουν περισσότερες συνδέσεις τις επόμενες εβδομάδες.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Aydin Ata, διευθύνων σύμβουλος της AAH Management Company, είπε: “Με παρουσία στο Λουξεμβούργο, τη Γερμανία και την Τουρκία, γνωρίζουμε τόσο τον προορισμό, όσο και την αγορά προέλευσης των ταξιδιωτών”. Ο ίδιος επισήμανε ότι η τεχνογνωσία της εταιρίας όσον αφορά την αγορά ξενοδοχείων, τη διανομή και τις πτήσεις της επιτρέπει να προσφέρει στους πελάτες της “τέλειες υπηρεσίες από μία και μόνη πηγή”.

 

 

Tagged

1 σχόλιο στο “Νέος σπεσιαλίστας t.o. στη Γερμανία για Τουρκία | Το όνομα αυτού We-Flytour | Στα πλάνα του και η Ελλάδα

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *