Nespresso Professional: Δημιουργώντας πιο «πράσινα» ξενοδοχεία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Θυμάστε τι σημαίνει για εσάς ο καφές, όταν ταξιδεύετε; Είναι πολύ πιθανό να έχετε ξεχάσει, όπως πολλοί ακόμη. Ας δούμε τι σημαίνει ο καφές για τους ταξιδιώτες και πώς η Nespresso μπορεί να κάνει αυτή την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή, ακόμα πιο βιώσιμη.

Ο καφές είναι το σημείο εκκίνησης, λίγο πριν τη θάλασσα ή τον πρωινό περίπατο. Είναι η αρχή της μέρας. Η Nespresso Professional από κοινού με το κάθε ξενοδοχείο, προσπαθεί να προσφέρει στον ταξιδιώτη μια απολαυστικά γευστική εμπειρία, κάνοντας παράλληλα τη διαφορά. Πώς; Οι ανάγκες των ταξιδιωτών απαιτούν περισσότερα. Απαιτούν υπευθυνότητα και βιώσιμες πρακτικές. Η Nespresso άκουσε αυτές τις ανάγκες και ετοίμασε τις παρακάτω επιλογές, που μπορούν να βοηθήσουν ένα ξενοδοχείο να γίνει πιο “πράσινο”.

Peru Organic, ο νέος οργανικός καφές

Μια κούπα καφέ σημαίνει πολλά. Μια κούπα καφέ Nespresso σημαίνει ακόμη περισσότερα, ειδικά όταν πρόκειται για έναν νέο οργανικό καφέ, όπως o πιστοποιημένος Peru Organic, που ικανοποιεί τη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών ανά τον κόσμο για οργανικό καφέ. Αποτέλεσμα συνεργασίας με μικροκαλλιεργητές από το Περού, είναι ένας καφές 100% Arabica με νότες φρούτων και ψημένων δημητριακών, που προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Επαγγελματικές μηχανές με βιώσιμη συνείδηση

Φυσικά, ένας οργανικός καφές δεν αρκεί χωρίς την κατάλληλη μηχανή για τη στιγμή της εκχύλισης. Γι’ αυτό, η Nespresso Professional δημιούργησε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις. Όλες οι επαγγελματικές μηχανές Nespresso Professional προσφέρουν υψηλή ενεργειακή απόδοση με ελάχιστο χρόνο αναμονής και αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης, είναι εξοπλισμένες με αποκλειστικό σύστημα εκχύλισης και παράγουν την τέλεια ποσότητα και ποιότητα καφέ. Το σύστημά αυτό χρησιμοποιεί την ακριβή ποσότητα καφέ, ενέργειας και νερού που χρειάζεται κάθε κούπα εξαιρετικού καφέ, χωρίς την ανώφελη σπατάλη πόρων, ενώ η μεριδοποίηση του καφέ διασφαλίζει, ότι κανένας κόκκος καφέ δεν πάει χαμένος, μειώνοντας συνολικά την κατανάλωση ενέργειας.

Ανακύκλωση – το τέλος για μία νέα αρχή

Ξεκινώντας μια συνεργασία με τη Nespresso Professional, γίνεστε μέρος μιας συντονισμένης προσπάθειας για την αειφορία που επισφραγίζεται έμπρακτα από το πρόγραμμα ανακύκλωσης των χρησιμοποιημένων καψουλών. Δεν είναι τυχαίο, πως οι κάψουλες Nespresso είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο, ένα υλικό που προστατεύει τη φρεσκάδα και τα αρώματα του καφέ από το οξυγόνο, το φως του ήλιου και την υγρασία. Το αλουμίνιο, όμως, είναι και κάτι παραπάνω. Είναι αέναα ανακυκλώσιμο. Η Nespresso Professional, λοιπόν, δημιούργησε μια εύκολη διαδικασία ανακύκλωσης: εσείς συλλέγετε τις χρησιμοποιημένες κάψουλες στον χάρτινο κάδο ανακύκλωσης ή στην ειδική σακούλα και στην επόμενη παραγγελία σας, κατόπιν ενημέρωσης, η Nespresso Professional παραλαμβάνει τον κάδο ή τη σακούλα και σας δίνει νέα για την επόμενη ανακύκλωση. Οι κάψουλες μεταφέρονται στο κέντρο ανακύκλωσης της Polyeko, όπου, ο καφές διαχωρίζεται από το αλουμίνιο, το οποίο ανακυκλώνεται και χρησιμοποιείται για την παραγωγή άλλων αντικειμένων, ενώ ο καφές κομποστοποιείται και χρησιμοποιείται ως φυσικό λίπασμα. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, συμβάλλετε κι εσείς στη βελτίωση της ισορροπίας του περιβάλλοντος.

Μια κούπα Nespresso σημαίνει ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα έως το 2022

Ο καφές μπορεί να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για τις κοινότητες και την ύπαιθρο, επιδρώντας θετικά στους στόχους της Nespresso για τη βιωσιμότητα: βιώσιμος τρόπος παραγωγής καφέ και ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα σε όλες τις λειτουργίες. Όλα τα παραπάνω μπορούν να κάνουν το ξενοδοχείο σας πιο πράσινο, ενώ ταυτόχρονα οδηγούν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η Nespresso Professional είναι έτοιμη να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα προς αυτή την πορεία, κάνοντας τα πάντα για θετικό αντίκτυπο.

Αν θέλετε κι εσείς να κάνετε το ξενοδοχείο σας πιο πράσινο με τη Nespresso Professional καλέστε στο 2106711007 ή επισκεφθείτε το www.nespresso-pro.gr.

Tagged

1 σχόλιο στο “Nespresso Professional: Δημιουργώντας πιο «πράσινα» ξενοδοχεία

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *