Η νικήτρια του Μαραθωνίου της Αθήνας Βασιλική Κωνσταντινοπούλου θα τρέξει στο Μαραθώνιο της Ρόδου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Λίγους μήνες μετά τη θριαμβευτική νίκη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου δήλωσε συμμετοχή και θα πάρει μέρος στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου  που θα διεξαχθεί για 8η φορά στις 30 Απριλίου 2023.

Θα είναι η πρώτη συμμετοχή για την κορυφαία πρωταθλήτρια στον Μαραθώνιο της Ρόδου και όπως δηλώνει η ίδια, ανυπομονεί να πάρει μέρος. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα λάβω μέρος στο Μαραθώνιο της Ρόδου. Είναι η πρώτη φορά που θα τρέξω στον αγώνα αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για τη διοργάνωση και ανυπομονώ να ταξιδέψω στο νησί και να βιώσω την εμπειρία του αγώνα», λέει η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου.

Η συμμετοχή της καλύτερης Ελληνίδας Μαραθωνοδρόμου του 2022 στον αγώνα της Ρόδου, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που έχουν όλοι οι κορυφαίοι δρομείς, Έλληνες και ξένοι στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου, ενώ άμεσα θα γίνουν νέες ανακοινώσεις για τη συμμετοχή περισσότερων πρωταθλητών στον αγώνα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *