Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

Ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν. στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Συμμετοχή στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με δικό του stand στο περίπτερο Νο 2, που εξ΄ ολοκλήρου ενοικίασε η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος για τα 59 Επιμελητήρια της χώρας και τις επιχειρήσεις μέλη τους, είχε ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.).

Στο stand παρουσιάστηκε το έργο, οι δράσεις και οι δραστηριότητες του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. κυρίως μέσα από την πρόσφατη επετειακή έκδοση του «Λευκώματος – Οδηγού Ανάπτυξης 2016 του Ε.Ο.Α.Ε.Ν., με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 22 χρόνων προσφοράς του στην νησιωτική ανάπτυξη.

Στα εγκαίνια του περιπτέρου, που έγιναν την Κυριακή 11/09/2016 παρευρέθηκαν αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΑΕΝ  με επικεφαλής τον πρόεδρο  κ. Θρασύβουλο Καλογρίδη. O οποίος παρακολούθησε  τις ομιλίες του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη, καθώς και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών δια του προέδρου του συμμετείχε στο οικονομικό φόρουμ που διοργάνωσε  στη Θεσσαλονίκη το Ελληνο-ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αφορμή το γεγονός ότι η Ρωσία ήταν η τιμώμενη χώρα στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *