Ο Leon Avigad στο Χ&Τ: Οι νέες τάσεις στον Τουρισμό | Ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Αθήνα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο ιδρυτής του ομίλου Brown Hotels Leon Avigad μιλά για δεύτερη φορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για τις επενδύσεις, το ανθρώπινο κεφάλαιο στον Τουρισμό, το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Αθήνα, αλλά και τις τάσεις στην διεθνή βιομηχανία της Φιλοξενίας.

Αυτή την φορά διά μέσου της Stanton Chase, η οποία προχώρησε σε μια σειρά video με γνωστούς επιχειρηματίες διεθνούς βεληνεκούς.

Η Ανδριάνα Θεοδωρακοπούλου, Partner της εταιρίας μίλησε με τον Leon Avigad και το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ προβάλει αποκλειστικά την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις επενδύσεις του ομίλου στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, τα κριτήρια που οδηγούν τις επιχειρηματικές του αποφάσεις, το ταλέντο που υπάρχει στη χώρα μας, τι απαιτείται από τους εργαζόμενους στον κλάδο, καθώς και τις τάσεις -κυρίως της τεχνολογίας- που θα διαμορφώσουν την επόμενη ημέρα του Τουρισμού.

Ο ιδρυτής των Brown Hotels μιλά για τις νέες τάσεις στον Τουρισμό, εξηγώντας ότι την τελευταία διετία με την πανδημία του κορονοϊού έχουν αλλάξει εκ βάθρων τα πάντα, τονίζοντας μάλιστα ότι ο κορονοϊός θα επηρεάζει την ζωή μας και για τα επόμενα δύο χρόνια…

Σημειώνει ότι θα υπάρξει “σύμφωνα με το ένστικτό του” όπως λέει χαρακτηριστικά στροφή σε πιο “οργανικές επενδύσεις”, με ανάπτυξη υπαρχουσών υποδομών και όχι νέων.

Ο κ. Avigad αναφέρεται στις αλλαγές και στην επίδραση της τεχνολογίας, στην οργάνωση του ταξιδιού, στην διαμονή αλλά και στο “μοίρασμα” της εμπειρίας, ενώ υπερθεματίζει για τις επενδύσεις στην Αθήνα, υπογραμμίζοντας ότι έρχονται μεγάλες επενδύσεις. Μάλιστα προχωρά σε συγκρίσεις με Βαρκελώνη και Βερολίνο.

Παράλληλα κάνει αναφορές στην ελληνική γραφειοκρατία και τις καθυστερήσεις, τις οποίες ωστόσο χαρακτηρίζει διαχειρίσιμες.

Υπενθυμίζεται ότι το επενδυτικό πλάνο της Brown Hotels για την ερχόμενη τριετία στην Ελλάδα, περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, που βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής και ανάπτυξης.

Η Brown Hotels

Η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels Collection, είναι φημισμένη για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε πολλές σημαντικές πόλεις του κόσμου, όπως το Τελ Αβίβ, η Ιερουσαλήμ, η Αθήνα και η Κροατία.

Brown
Brown Acropol

Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, εξελίσσοντας την επιθυμία των ιδρυτών να δημιουργήσουν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους τουρίστες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά και να επανασυστήσουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της.

Ο κ. Avigad στο IHF του ΞΕΕ | © ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με χαρακτηριστική αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της περιοχής και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα.

Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέες ιδιοκτησίες στο Ισραήλ το διάστημα 2019/2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέες ιδιοκτησίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα ξενοδοχεία Brown Hotels προτείνονται από διεθνείς εκδόσεις όπως η Vogue, Times, wallpaper, Travel and Leisure, Conde Nast Traveler, National Geographic, NY Times.

Δείτε την συνέντευξη και στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο youtube.

Avigad

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *