Ο όμιλος Lufthansa αυξάνει τα τέλη επανακράτησης

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο όμιλος Lufthansa προσαρμόζει τους όρους επανακράτησης σε επιλεγμένους ναύλους για ευρωπαϊκές πτήσεις και ορισμένα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων, ιδίως προς την Ασία. Οι αλλαγές ισχύουν για τις εκδόσεις εισιτηρίων από τις 18 Απριλίου 2023, σε όλα τα κανάλια διανομής και όλους τους δημοσιευμένους ναύλους και καλύπτουν τις αεροπορικές εταιρίες Lufthansa, Eurowings Discover, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Swiss και Air Dolomiti, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος σε δελτίο Τύπου.

Κατά συνέπεια, τα τέλη ανανέωσης της κράτησης για πτήσεις εντός της Ευρώπης θα αυξηθούν ως εξής: Για τους ναύλους Economy Light και Business Saver θα επιβάλλεται στο μέλλον τέλος 90 ευρώ. Παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας και της διαδρομής του ταξιδιού, αλλά η προέλευση και ο προορισμός πρέπει να παραμείνουν αμετάβλητοι. Για τα εισιτήρια του ναύλου Economy Classic μπορεί να γίνει νέα κράτηση με χρέωση 60 ευρώ, όπου η ημερομηνία και η διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων της αφετηρίας και του προορισμού, θα μπορούν ακόμα να αλλάξουν.

Προσαρμογές και στους εταιρικούς ναύλους

Για τα δρομολόγια από και προς την Ιαπωνία, την Κίνα, τη Μαλαισία, την Σιγκαπούρη και την Αυστραλία, θα ισχύουν και πάλι τέλη επανακράτησης σε επιλεγμένες επιλογές ναύλων. Μια αλλαγή πτήσης στον ναύλο Saver/Best Buy, για παράδειγμα, επιβαρύνεται με κόστος από 150 ευρώ, όπου οι όροι διαφέρουν ως προς την ημερομηνία ταξιδιού, τη διαδρομή και τα αεροδρόμια αναχώρησης και προορισμού. Τα τέλη ανανέωσης της κράτησης για τις πτήσεις στην Ιαπωνία είναι εξίσου υψηλά και στον ναύλο Base/Restricted.

Σύμφωνα με τη Lufthansa, οι προσαρμοσμένοι όροι αλλαγής δρομολογίου θα ισχύουν επίσης για τον συγκεκριμένο προορισμό από τις 18 Απριλίου.

Για όλες τις υπόλοιπες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, οι όροι αλλαγής κράτησης και επαναδρομολόγησης παραμένουν αμετάβλητοι.

Τα τέλη ανανέωσης κράτησης για τους εταιρικούς ναύλους θα προσαρμοστούν επίσης σε αυτά των δημοσιευμένων ναύλων, όπως ανακοινώνει περαιτέρω ο όμιλος Lufthansa. Εξαίρεση: Για την επανακράτηση των (βιώσιμων) εταιρικών ναύλων “Corporate Classic” θα ισχύει τέλος μειωμένο κατά 50%, σε σχέση με τους δημοσιευμένους ναύλους.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *