grecotel casa marro

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel επιλέγει ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της LG Electronics

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Τις ολοκληρωμένες λύσεις κεντρικού κλιματισμού και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG), επέλεξε ο κορυφαίος ξενοδοχειακός Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel,  για να καλύψει τις ανάγκες των πολυτελών μονάδων του Grecotel Corfu Imperial στην Κέρκυρα, Grecotel Casa Marron στη Λακόπετρα της Αχαΐας και Grecotel Lux Me Rhodos στη Ρόδο.

Τα πολυτελή Grecotel Hotels & Resorts προσφέρουν ιδανικό περιβάλλον διαμονής στους επισκέπτες με σύγχρονα δωμάτια, σουίτες και βίλλες που ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία της LG.

lgΜε στόχο να εξασφαλίσουν την ιδανική θερμοκρασία στους χώρους τους, οι ξενοδοχειακές μονάδες εμπιστεύτηκαν τη VRF λύση κεντρικού κλιματισμού LG Multi V, τις εσωτερικές μονάδες επαγγελματικού κλιματισμού και τις μονάδες κλιματισμού διαιρούμενου τύπου της LG, διατηρώντας τα κατάλληλα επίπεδα ψύξης-θέρμανσης στους χώρους των καταλυμάτων τους. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας, ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent.

grecotelΕπιπλέον, η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό των δωματίων φιλοξενίας του Corfu Imperial και του Casa Marron με συνολικά 461 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG Pro:Centric Smart 65, 55 και 43 ιντσών. Οι συγκεκριμένες LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα Pro:Centric SMART και προσφέρουν στους διαχειριστές των ξενοδοχείων ένα εύρος επιλογών, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα διαμονής των επισκεπτών με δυνατότητα in-room digital concierge υπηρεσιών.

Ο σχεδιασμός των συστημάτων κλιματισμού, η υψηλή αποδοτικότητά τους, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός των LG ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, η ηγετική θέση της LG και του επαγγελματικού τμήματος στον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των ξενοδοχειακών μονάδων κατέστησαν την LG ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών κλιματισμού και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων των τριών ξενοδοχείων του ομίλου Grecotel αποδεικνύει πως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών του εξειδικευμένου τμήματος Business Solutions, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης της LG στις ξενοδοχειακές λύσεις και τα προηγμένα χαρακτηριστικά των LG προϊόντων, αποτελούν αξιόπιστη επιλογή. H ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας μας με τα πολυτελή ξενοδοχεία Grecotel».

Οι κ.κ. Ηλίας Σκουλάς και Εμμανουήλ Μπριλλάκης, Μηχανολόγοι Μηχανικοί του Τμήματος Ανάπτυξης Έργου του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, δήλωσαν σχετικά: «Η απόφασή μας να προχωρήσουμε με την προμήθεια και εγκατάσταση του σχετικού εξοπλισμού στα ξενοδοχεία μας από την LG Electronics αποδεικνύεται η βέλτιστη. Με την επιλογή αυτή τα πολυτελή ξενοδοχεία Grecotel στην Κέρκυρα, τη Ρόδο και την Λακόπετρα είναι εξοπλισμένα με κορυφαία επαγγελματικά ξενοδοχειακά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στην βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας».

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που η LG παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Η LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions, προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες.

Η LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales.

H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές.

Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *