Ο ΠΟΤ συγχαίρει την Ελλάδα για την ανάληψη της 8ης Διεθνούς Συνάντησης για τον Τουρισμό στον Δρόμο του Μεταξιού

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Νέα μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας στην ισχυροποίηση του διεθνούς της ρόλου στον τουρισμό, συνιστά η απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού να επιλέξει την Ελλάδα για να διοργανώσει την 8η Διεθνή Συνάντηση για τον Τουρισμό στον Δρόμο του Μεταξιού.

Την ελληνική υποψηφιότητα είχε υποστηρίξει η υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, γεγονός που υπογραμμίζει στη συγχαρητήρια επιστολή του ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Προγράμματος του Δρόμου του Μεταξιού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, κ. Zhu Shanzhong.

Ο κ. Zhu Shanzhong, συνεχάρη την Ελληνίδα υπουργό για την ανάληψη αυτής της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, το διάστημα 9-12 Οκτωβρίου 2018.

«Θεωρούμε την Ελλάδα έναν εξαιρετικό συνεργάτη και η συμβολή σας χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και από το Πρόγραμμα για τον Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού», αναφέρεται στην επιστολή.

Παράλληλα, τονίζεται η άνευ προηγουμένου υποστήριξη της υπουργού Τουρισμού, που συνέβαλε ώστε η Ελλάδα να καταστεί ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς του Δυτικού Δρόμου του Μεταξιού.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα για τον Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού συνάδει με την εθνική τουριστική πολιτική, που υλοποιεί το υπουργείο Τουρισμού, για να καταστεί η Ελλάδα παγκόσμιος προορισμός για τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο.

Στην επιστολή επίσης αναφέρεται ότι η συνδιοργάνωση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, το υπουργείου Τουρισμού και την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη, της 1ης Διεθνούς Ημερίδας για τον Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού, τον περασμένο Απρίλιο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *