Ο Sebastian Ebel μιλά στην κάμερα του money-tourism.gr|Μοναδική η Ελλάδα!!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Στην κάμερα του money-tourism.gr, μίλησε ο κ. Sebastian Ebel, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του γερμανικού ταξιδιωτικού κολοσσού TUI και CEO Hotels & Resorts, Cruises και Destination Experiences του ομίλου, ο οποίος βρέθηκε για μερικές ώρες στην Αθήνα, σε μια κίνηση στήριξης του ελληνικού Τουρισμού και των Ελλήνων ξενοδόχων.

money tourism copyright photo
Από αριστερά ο κ. Ευάγγελος Γεωργίου, ο κ. Sebastian Ebel, ο κ. Γεώργιος Δήμας και ο κ. Δημήτρης ΝικολαΪδης|money tourism copyright photo

O κ. Ebel, από τα κορυφαία στελέχη του γερμανικού ομίλου, συναντήθηκε με τούς κ.κ. Βασίλη και Δημήτρη Νικολαϊδη, συνδιευθύνοντες συμβούλους της ξενοδοχειακής αλυσίδας Atlantica, που είναι ο βασικός εταίρος του ομίλου στην Ελλάδα, ενώ συναντήθηκε και με τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.

ebel
Ο κ. Sebastian Ebel

Σε λίγο θα διαβάσετε και αναλυτικό ρεπορτάζ, με όσα δήλωσε ο κ. Ebel στο money-tourism.gr, για τον ελληνικό Τουρισμό, τις νέες συνεργασίες του ομίλου και όσα θα γίνουν, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Thomas Cook.

Ο αξιωματούχος της TUI χθες ήταν στην Τουρκία και ήδη αναχώρησε για την Αίγυπτο.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *