Ο Thomas Cook ακυρώνει το καλοκαιρινό του πρόγραμμα για το Sharm el-Sheikh

ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο Thomas Cook ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς το Σαρμ ελ Σέιχ αυτό το καλοκαίρι.
Η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι πήρε την απόφαση αυτή, καθώς δεν υπήρξε καμία αλλαγή στις οδηγίες του Υπουργείου Εξωτερικών & Κοινοπολιτείας σε σχέση με τα ταξίδια στο αεροδρόμιο του Sharm el-Sheikh.
«Υπό το πρίσμα αυτό, και δεδομένου ότι δεν έχουμε καμία σαφή ένδειξη ως προς το πότε μπορεί να αλλάξουν οι οδηγίες,  επιβεβαιώνουμε ότι έχουμε λάβει την απόφαση να ακυρώσουμε όλες τις κρατήσεις έως και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου», είπε εκπρόσωπος του tour operator.
Πριν την απόφαση αυτή, ο Thomas Cook  είχε ανακοινώσει την ακύρωση των πτήσεών του μέχρι και τις 25 Μαΐου.
Τον περασμένο μήνα και η easyJet είχε ανακοινώσει ότι ακυρώνει τις πτήσεις της προς το Sharm από το Μάντσεστερ, το Luton και το Gatwick για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, αν και εξακολουθεί να σχεδιάζει να επαναφέρει τις πτήσεις από το Stansted, στις 29 Μαΐου, με την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση θα δώσει το «πράσινο φως».
Ο Thomas Cook είπε ότι, οι πελάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση για τις 31 Οκτωβρίου, μπορούν να προχωρήσουν σε ακύρωση ή τροποποίηση των διακοπών τους σε άλλους προορισμούς χωρίς χρέωση, πληρώνοντας μόνο κάποια διαφορά στην τιμή. Ενώ όσοι επιλέξουν ένα νέο πακέτο που να αναχωρεί πριν από τις 31 Οκτωβρίου, θα λάβουν £ 30 έκπτωση ανά άτομο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *