Ο Thomas Cook εισάγει μια νέα, ευέλικτη μέθοδο πληρωμής

ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια νέα μέθοδος πληρωμών, τo σύστημα άμεσης χρέωσης, προσφέρει ο Thomas Cook στους πελάτες του, εισάγοντας τις μηνιαίες πληρωμές με δυνατότητα χαμηλής κατάθεσης. Έτσι, ο Thomas Cook γίνεται μια από τις πρώτες εταιρίες ταξιδίων που προσφέρει μια ευέλικτη, άτοκη μέθοδο πληρωμής, με μηδενικές προμήθειες για τους πελάτες του.

Οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν την κράτησή τους online και να επιλέξουν την ημερομηνία του μήνα που θα γίνεται η χρέωση/πληρωμή, την οποία μπορούν να ταιριάξουν χρονικά με μια βολική ημερομηνία, όπως είναι η ημερομηνία πληρωμής τους.

Η ρύθμιση της άμεσης χρέωσης ενσωματώνεται ως μέρος της διαδικασία αγοράς κατά την κράτηση στο ThomasCook.com.

Για τη συγκεκριμένη υπηρεσία ο Thomas Cook συνεργάζεται με το GoCardless.

Οι πελάτες δεν πληρώνουν περισσότερα από ό,τι χρησιμοποιώντας μια χρεωστική κάρτα, αφού δεν εφαρμόζονται προσαυξήσεις, ενώ η πληρωμή γίνεται με τακτικές δόσεις.

Έτσι, εξασφαλίσουν τις διακοπές τους με ένα χαμηλό αρχικό κόστος, δεδομένου ότι προσφέρεται η χαμηλότερη διαθέσιμη πληρωμή, η οποία γίνεται μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή της Thomas Cook gift card.

Eπιπλέον, η χρήση της τεχνολογίας GoCardless, συνεπάγεται λιγότερη γραφειοκρατία.

Η επικεφαλής ερευνών των ψηφιακών προϊόντων του Thomas Cook, Έμμα Ντέιβις, δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζουμε ότι για πολλούς από τους πελάτες μας, οι διακοπές είναι η μεγαλύτερη δαπάνη της χρονιάς και γι’ αυτό αναζητούμε πάντα τρόπους για να τους βοηθήσουμε να ανταποκριθούν στο κόστος αυτό».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος πωλήσεων του GoCardless,Robert Whiteside, πρόσθεσε: «Τώρα οι πελάτες της Thomas Cook έχουν λιγότερο άγχος σχετικά με το πώς θα πληρώσουν για τις διακοπές των ονείρων τους».

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *