Οι αιώνιοι έφηβοι της Κρήτης διασκεδάζουν | Μια σπουδαία κοινωνική πρωτοβουλία των τουριστικών πρακτόρων της Κρήτης

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, πιστός στην φιλοσοφία του ότι «Ο Τουρισμός πρέπει να υποστηρίζει την κοινωνία» οργάνωσε την Τετάρτη 22.02.2023, για μία ακόμη χρονιά, το αποκριάτικο γλέντι για τους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ, καλύπτοντας όλα τα κόστη, αποδεικνύοντας ότι η κοινωνική ευθύνη μπορεί να κινείται παράλληλα με την επιχειρηματική δραστηριότητα, αφήνοντας ένα μεγάλης σημασίας κοινωνικό “αποτύπωμα”.

Περίπου 800 άτομα με την συνεργασία των Δήμων και των αρμόδιων αντιδημάρχων Κοινωνικής Πολιτικής, συμμετείχαν σε εκδρομή με Τουριστικά πούλμαν Μελών του Συνδέσμου και ξεναγών από το Σωματείο ξεναγών Κρήτης/Σαντορίνης, που περιλάμβανε επίσκεψη σε Μοναστήρια της περιοχής.

Στη συνέχεια παρατέθηκε πλούσιο γεύμα με ζωντανή μουσική, στο Music Hall Palladium.

Οι αιώνιοι έφηβοι της Κρήτης δεν σταμάτησαν να χορεύουν,φορώντας τα αποκριάτικα που μερίμνησε ο Σύνδεσμος να τους παραδοθούν.

Αυτοσχέδιες μαντινάδες, συγκινητικές ευχές και ιστορίες από την καθημερινότητά τους, θύμισαν ότι οι απόμαχοι της ζωής είναι ΕΔΩ και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε, κάτι που οι Τουριστικοί Πράκτορες της Κρήτης δεν θα το κάνουν ΠΟΤΕ.

Μπράβο για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία!

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *