Αυτές είναι οι καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές της Cyber Monday και της Travel Tuesday

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μπορεί η Black Friday να αποτελεί παρελθόν, όμως η ταξιδιωτική βιομηχανία συνεχίζει τις προσφορές της στο πλαίσιο της σημερινής Cyber Monday, αλλά και της αυριανής Travel Tuesday.

Από φθηνά οργανωμένα ταξίδια μέχρι μεγάλες εκπτώσεις σε ξενοδοχεία, ακολουθούν οι καλύτερες προσφορές για πτήσεις, ξενοδοχεία και οργανωμένα ταξιδιωτικά πακέτα.

Aer Lingus

Αν η Ιρλανδία σας καλεί, κάντε κράτηση για μια πτήση με τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της χώρας -την Aer Lingus- και εξοικονομήστε έως και 100 δολάρια στην οικονομική θέση και έως και 200 δολάρια στην επιχειρηματική θέση.

Αυτή η προσφορά ισχύει για ταξίδια μέχρι τις 31 Μαρτίου 2024 και για κρατήσεις μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2023.

American Airlines

Κλείστε ναύλους απλής μετάβασης σε πολλά από τα δημοφιλή δρομολόγια εσωτερικού της American Airlines με τιμές κάτω των 100 δολαρίων, αλλά και μειωμένους ναύλους σε πολλά διεθνή δρομολόγια.

TAP Air Portugal

Η TAP Air Portugal προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις σε πτήσεις προς την Πορτογαλία και τους συνδεόμενους προορισμούς της στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική για κράτηση έως τις 28 Νοεμβρίου 2023.

British

Η British Airways προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις σε πακέτα διακοπών που κλείνονται μέσω της ιστοσελίδας της. Κάντε κράτηση έως τις 28 Νοεμβρίου και απολαύστε έκπτωση έως και 600 δολάρια σε πακέτα διακοπών στην Ευρώπη.

Booking.com

Εξοικονομήστε 30% ή περισσότερο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία όταν κάνετε κράτηση με την Booking.com. Αφορά κρατήσεις μέχρι τις 29 Νοεμβρίου και διαμονές πριν από το τέλος του 2024.

Choice Hotels

Η Choice Hotels προσφέρει έκπτωση έως και 20% στις κρατήσεις ξενοδοχείων. Για να λάβετε την έκπτωση πρέπει να είστε μέλος του Choice Privileges και να κάνετε κράτηση 7, 14, 21 ή 30 ημέρες νωρίτερα, ανάλογα με το ξενοδοχείο.

Expedia

Τα μέλη του Expedia One Key μπορούν να εξοικονομήσουν 30% ή περισσότερο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία όταν κάνουν κράτηση έως τις 29 Νοεμβρίου. Αυτή η προσφορά ισχύει για διαμονή που ολοκληρώνεται πριν από το τέλος του 2024.

Hotels.com

Τα μέλη του Hotels.com μπορούν να εξοικονομήσουν 30% ή περισσότερο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία όταν κάνουν κράτηση έως τις 29 Νοεμβρίου και για διαμονή μέχρι το τέλος του 2024.

Hyatt

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς “STAYNOW” για να εξοικονομήσετε έως και 20% σε επιλεγμένα ξενοδοχεία για κρατήσεις έως τις 5 Δεκεμβρίου αι για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν πριν από τις 30 Απριλίου. Επιπλέον, τα μέλη του World of Hyatt ενδέχεται να δικαιούνται πρόσθετες εξοικονομήσεις.

Virgin

Η Virgin Hotels σχεδιάζει έκπτωση 30% σε κρατήσεις ξενοδοχείων από τώρα έως το τέλος του έτους.

IHG

Κλείστε ένα ξενοδοχείο μέσω της εφαρμογής IHG για κινητά μέχρι τις 28 Νοεμβρίου και εξοικονομήστε έως και 20% στα συμμετέχοντα καταλύματα για ταξίδια μέχρι τις 30 Απριλίου 2024. Επιπλέον, εξοικονομήστε έως και 40% σε επιλεγμένα παραθαλάσσια θέρετρα Iberostar.

Marriott

Τα μέλη του Marriott Bonvoy μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 20% σε επιλεγμένες διαμονές κάνοντας “κλικ” στον σύνδεσμο https://hotel-deals.marriott.com/black-friday-promotion. Ομοίως, τα μη μέλη μπορούν να εξοικονομήσουν 15% σε επιλεγμένες κρατήσεις. Η προσφορά αυτή λήγει στις 28 Νοεμβρίου.

NH

Η NH Hotels διαθέτει καταλύματα στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και αλλού. Κάντε κράτηση δωματίου ξενοδοχείου και κερδίστε έως και 40% έκπτωση στη διαμονή σε επιλέξιμα καταλύματα. Αυτή η προσφορά λήγει στις 28 Νοεμβρίου.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *