ksd xenia 2019

Οι «πράσινες» και καινοτόμες προτάσεις της KSD, στα hotel amenities, στην έκθεση Χenia 2019

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Mε τη δέσμευσή της στην αειφόρο ανάπτυξη (sustainability) να καθοδηγεί το σύνολο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, η KSD, επιλέγει και προσφέρει «πράσινα προϊόντα» προσωπικής περιποίησης για ξενοδοχεία (hotel amenities).

Τις νέες της προτάσεις στην κατηγορία των hotel amenities, που ξεχωρίζουν για τον οικολογικό τους «χαρακτήρα», παρουσίασε η εταιρία στην εφετινή έκθεση xenia, στην οποία συμμετείχε με ένα σύγχρονο, υψηλής αισθητικής περίπτερο, παρουσιάζοντας το σύνολο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.

ksd xenia 2019ksd xenia 2019Την τιμητική τους, φυσικά, στο περίπτερο της εταιρίας, στη φετινή xenia, είχαν τα προϊόντα hotel amenities του διάσημου ιταλικού οίκου Salvatore Ferragamo, όνομα συνώνυμο με την ιταλική φινέτσα και κομψότητα, με τον οποίο η KSD υπέγραψε συμφωνία για την αποκλειστική αντιπροσώπευσή του στην ελληνική αγορά των hotel amenities, ενισχύοντας την παρουσία της και, παράλληλα, δημιουργώντας το πιο ολοκληρωμένο portfolio στον τομέα των hotel amenities στη χώρα μας.

Εφαρμόζοντας στην πράξη την οικολογική της φιλοσοφία, ένα από τα βασικότερα «όπλα» των σύγχρονων επιχειρήσεων για να αναβαθμίσουν το προφίλ τους, παραμένοντας πιστές στις αρχές και τις αξίες του αειφόρου τουρισμού, η εταιρία διαθέτει πλέον μπουκάλια από PET, που ανακυκλώνο­νται πλήρως, μπουκάλια από ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR), ανακυκλωμένα καπάκια PP, ενώ πολύ σύντομα θα χρησιμοποιεί και ετικέτες από ανακυκλωμένο χαρτί.

Ταυτόχρονα, στην προσπάθειά της να βελτιώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, η KSD, έθεσε στη διάθεση των πελατών της ακόμη περισσότερες επιλογές σε dispenser, επίσης από ανακυκλωμένο PEΤ, όπως:

  • Dispenser με σταθερή, απαραβίαστη αντλία.
  • Dispenser με δυνατότητα επαναγεμί­σματος μέσω δοχείων 3LT και 5L (σε ανακυκλωμένο PE), όπου η νομοθεσία το επιτρέπει.
  • Συσκευασίες με σακουλάκια επαναγε­μίσματος (pouches).
  • Dispensers από ανακυκλωμένο PE, με ή χωρίς, οπτική ένδειξη γεμίσματος.

Ακολουθώντας την ευρωπαϊκή νομοθεσία και δεδομένα, που επιτάσσουν τη σταδιακή αντικατάσταση των συμβατικών πλαστικών προϊόντων και τηρώντας υπεύθυνη στάση όσον αφορά τη διάσωση του πλανήτη, η KSD ανανεώνει και εκσυγχρονίζει την προϊοντική της γκάμα, με νέες φιλικές, τόσο ως προς τον άνθρωπο, όσο και ως προς το περιβάλλον προτάσεις.

ksd

Η KSD

Η  KSD λειτουργεί από το 1995, με συνεχώς διευρυνομένο τομέα δραστηριοτήτων. Ανάμεσά τους ο τομέας των εκδόσεων, με την κυκλοφορία του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, του μοναδικού μηνιαίου περιοδικού στην Ελλάδα και των ετήσιων, ξενόγλωσσων εκδόσεών του (MONEY & tourism, GELD & Tourismus, όπως και τη ρωσική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ).
Επίσης, από την
KSD κυκλοφορεί το EXPERIENCE GREECE, στις χώρες του Αραβικού Κόλπου, με την «υπογραφή» του HARPERS  BAZZAR, του Νο1 περιοδικού σε πωλήσεις στον χώρο της μόδας, καθώς και μία σειρά από εταιρικά έντυπα (ASTIR MAGAZINE, HERTZ OPEN ROAD, PARADISE, του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Carras, DESTINATION του ομίλου Μήτση, κ.λπ.).

Παράλληλα, η εταιρία δραστηριοποιείται δυναμικά στην δημιουργία, παραγωγή και εκτύπωση εταιρικών εντύπων, διαθέτοντας ένα ευρύ πορτφόλιο έργων και πελάτες της τις μεγαλύτερες εταιρίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, ανάμεσά τους και οι κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στη χώρα.

Υπό την «ομπρέλα» της KSD βρίσκεται, επίσης, ο μεγαλύτερος ενημερωτικός ιστότοπος για τον ελληνικό Τουρισμό, money-tourism.gr, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ελληνική, αγγλική, γερμανική και ρωσική γλώσσα.

Στον επιχειρηματικό ιστό της εταιρίας, ιδιαίτερη σημασία έχει ο τομέας των hotel amenities, όπου η KSD, εκπροσωπώντας αποκλειστικά για την Ελλάδα το ιταλικό εργοστάσιο ALLEGRINI, προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης (hotel amenities), την οποία εμπλουτίζουν και σειρές ελληνικής παραγωγής. Τα προϊόντα αυτά συνδυάζονται από ποικιλία ειδών πρώτης ανάγκης για τον επισκέπτη – φιλοξενούμενο ενός καταλύματος, όπως παντόφλες, μπλοκ σημειώσεων, στυλό, κ.ά..

Ακόμη, αξιόλογη παρουσία έχει η KSD στη διαχείριση και ανάπτυξη social media, καθώς και στο αντικείμενο των δημοσίων σχέσεων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *