CHALARIS

Οι ψηφοφόροι του Νότιου Τομέα έχουν τέσσερις σταυρούς. Γιατί ο ένας να πάει στον Μιχάλη Χάλαρη(*);

ΓΝΩΜΗ

Ζήτω τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης γιατί μεγάλωσα, ζω με την οικογένεια μου και εργάζομαι στο νότια.

Γιατί, όπως μου λένε οι φίλοι μου, είμαι ένας  ανθρωπινός τεχνοκράτης.

Είναι φυσικό να γνωρίζω τα προβλήματα και μαζί με τους συντοπίτες μου μπορούμε να δώσουμε τις λύσεις που εμείς γνωρίζουμε και μπορούμε και όχι να αποφασίζουν άλλοι για μας χωρίς εμάς.

Είμαι ένας άνθρωπος που μαζί με τους συντοπίτες μου μπορούμε να δώσουμε κοινούς αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή μας και όλοι μαζί πολίτες, φορείς και τοπική αυτοδιοίκηση να ζωντανέψουμε το νότιο τομέα.

Η πολιτική μου θέση και πρόταση καθορίζεται από το τρίπτυχο καθαρό ιδεολογικό στίγμα,  διαφανείς πολιτικές θέσεις,  μεταρρυθμίσεις με προοδευτικό πρόσημο.

Γιατί ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει ποιος είναι, τι πιστεύει και που το πάει όποιος διεκδικεί την ψήφο του.

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι του χρέους, του καθήκοντος, της αλήθειας, της γνώσης,  που πιστεύουμε στην πολιτική ως δύναμη δημιουργίας και προσφοράς κι όχι ως χώρο εκπλήρωσης προσωπικών φιλοδοξιών έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να δηλώσουμε το “παρών” σε αυτή τη μάχη για την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας και του πολιτικού μας χώρου. Εμείς ερχόμαστε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Είμαστε ο πραγματικός προοδευτικός πόλος στην ελληνική πολιτική ζωή. Με σχέδιο, εμπειρία, ρεαλιστικό μοντέλο διακυβέρνησης και με γνώμονα την εγγύηση της σταθερότητας, τη σιγουριά και την ασφάλεια της χώρας.

Με τη δική σας ψήφο θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσω δυνατότερη φωνή, περισσότερα όπλα:

Για να ξαναποκτήσουμε αξιοπρέπεια για τη χώρα μας, αξιοπρέπεια για τη ζωή μας με ένα νέο εθνικό σχέδιο και εθνική αυτοπεποίθηση.

Για μια Ελλάδα με ενισχυμένη αξιοπιστία που αναβαθμίζει το ρόλο της στο σύγχρονο κόσμο.

Για τη διαμόρφωση νέων ισορροπιών χωρίς αυθαιρεσίες σε όλα τα πεδία διακυβέρνησης.

Για τη μείωση των Κοινωνικών Ανισοτήτων.  Σύγχρονο κοινωνικό κράτος ως μοχλός δικαιότερης κατανομής του πλούτου και κατοχύρωσης των δικαιωμάτων. Ισότητα ευκαιριών και μείωση ανισοτήτων.

Για  την επιστροφή του ανθρώπινου κεφαλαίου στη χώρα και την αξιοποίηση των Ελλήνων της διασποράς.

Για την παραγωγική ανασυγκρότηση με κέντρο βάρους την Καινοτομία, την Ποιότητα, την Αειφορία, την Εξωστρέφεια.

Για τη στήριξη της υγιούς, εξωστρεφούς, καινοτόμου, ανταγωνιστικής επιχειρηματικότη-τας που  αποδέχεται την αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων.

Για την επίλυση του δημογραφικού, την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, την ενί-σχυση της οικογένειας

Για την ορθότερη  διαχείριση και κοινωνική ένταξη των μεταναστών.

Για ένα σύγχρονο, ευέλικτο και κυρίως ψηφιακό κράτος με γενναία αποκέντρωση της δια-κυβέρνησης. Διαφάνεια – Αξιοκρατία- Αξιολόγηση με πλήρη  αποκομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης

Για τη συνολική αλλαγή του Ν. Κατρούγκαλου με  ένα νέο Σύστημα βιώσιμο και δίκαιο, που σέβεται την αρχή της ανταποδοτικότητας των εισφορών.

Για να  δώσουμε τέλος στην υποβάθμιση της ζωής μας, στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος και στην κλιματική επιδείνωση.

(*) Υποψήφιος Βουλευτής του Νοτίου Τομέα της Β’ Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής, Δρ Χημικός, Καθηγητής Ανάλυσης & Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών,   Ειδικός εμπειρογνώμονας της ΕΕ σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Γραμματέας των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *