ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ: Ποιότητα, καινοτομία και ανάπτυξη με διεθνή προσανατολισμό

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Από την ίδρυσή του το 1974, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σταματίου διαγράφει μία σταθερή και συνεχώς ανοδική πορεία, με γνώμονα τόσο την επιχειρηματική καινοτομία, όσο και την πίστη στους ανθρώπους του.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί σε μία μεγάλη, σύγχρονη και διεθνώς προσανατολισμένη επιχείρηση και όπως τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Γιάννης Σταματίου, «Η πολυετής εμπειρία, μας έχει προσφέρει μεγάλη τεχνική εξειδίκευση, αλλά και άριστη γνώση της αγοράς, ενώ παράλληλα, η καθετοποιημένη δομή μας, επιτρέπει την επένδυση σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης για νέα προϊόντα, νέες τεχνικές παραγωγής, νέα πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά».

Kαι συνεχίζει: «Η στρατηγική που ακολουθούμε πιστά στον Όμιλο Σταματίου, βασίζεται στο τρίπτυχο Ποιότητα, Καινοτομία, Ανάπτυξη. Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε μία νέα σειρά Επίπλων, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το τελικό σύνολο, παρότι είναι ποικιλόμορφο , μοιράζεται κάποια κοινά χαρακτηριστικά, τα οποία του προσδίδουν ομοιογένεια και το κάνουν να ξεχωρίζει:

-Πρωτοποριακός Σχεδιασμός. Από τους βασικούς στόχους της νέας μας σειράς είναι να κάνουμε το σύγχρονο design προσιτό και ταιριαστό σε όλους τους χώρους, χρησιμοποιώντας για φωτισμό και την ηλιακή ακτινοβολία.

-Ποιότητα. Όλα τα προϊόντα της σειράς παράγονται από ανακυκλωμένα υλικά ανώτατης ποιότητας τα οποία ανακυκλώνονται σε δικές μας ειδικές εγκαταστάσεις και με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.

-Εργονομία και λειτουργικότητα. Όλα τα αντικείμενα είναι άνετα, ανθεκτικά και, ίσως το πιο σημαντικό για εμάς, χαίρεσαι να τα χρησιμοποιείς».

Και καταλήγει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σταματίου: «Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, στην νέα μας σειρά προϊόντων, σειρά για την οποία είμαστε υπερήφανοι».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *