pool

ΟΜΙΛΟΣ IDEALES, ο master της Πισίνας και του Spa

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Πολυσχιδής δραστηριότητα και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο έργων παρουσιάζει ο όµιλος Ideales, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της πισίνας και του spa, στη χώρα µας, ενώ η «δράση» του επεκτείνεται κι εκτός συνόρων.

Παράλληλα, έχοντας συνδέσει το όνοµα και την πορεία του µε την έννοια  εξέλιξη, ο όµιλος έχει εισέλθει δυναµικά στον κατασκευαστικό κλάδο και στον τοµέα των διακοπών υψηλού επιπέδου.

H επιτυχηµένη πορεία του πολυβραβευµένου Οµίλου Ideales ξεκίνησε το 1990 και είναι συνώνυµη µε την αριστεία, την ποιότητα, την καινοτοµία και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

idealesΑµιγώς ελληνικός όµιλος, ο όµιλος Ideales, µε ιδρυτή τον αείµνηστο Στέλιο Σταυρίδη, είναι ο µεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικής και επαγγελµατικής πισίνας στην Ελλάδα, εδώ και τρεις δεκαετίες, µε την Piscines Ideales | the eco pool®), µια εταιρία-ορόσηµο στον κλάδο της πισίνας και του σπα, όχι µόνο σε επίπεδο χώρας, αλλά και παγκοσµίως. Μία πρωτοπόρο εταιρία µε δεκάδες βραβεύσεις και διακρίσεις, τόσο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, όσο και για το εργασιακό της περιβάλλον.

Παράλληλα, αξιόλογη παρουσία έχει και στο αντικείµενο της υδροθεραπείας µε την εταιρία Ideales Spa, προσφέροντας στους πελάτες της την απόλυτη εµπειρία εξατοµικευµένης υδροθεραπείας, και τα οφέλη της στη σωµατική και ψυχική υγεία. Ενώ µε την εταιρία Ideales Κατασκευαστική, ο όµιλος µελετά και κατασκευάζει, µε γνώµονα τις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη, συναρπαστικές ιδιωτικές και επαγγελµατικές πισίνες, κολυµβητήρια, αλλά και εξοχικές κατοικίες και διάφορες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Ο όµιλος διαθέτει ένα εκτενές Δίκτυο Καταστηµάτων & Συνεργατών σε όλη την Ελλάδα για την αποτελεσµατική εξυπηρέτηση του πελατειακού κοινού και έχει προσφέρει µέχρι σήµερα απόλαυση και χαλάρωση σε πάνω από 13.500 χαρούµενους ιδιοκτήτες πισίνας και 1.700 ιδιοκτήτες σπα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύµφωνα µε τους επικεφαλής του οµίλου, η πισίνα και τα σπα ήταν και είναι ένα προσωπικό καταφύγιο, µια επένδυση ηρεµίας και απόλαυσης, µια επένδυση ζωής µε αµέτρητα οφέλη, που απαλλάσσουν από το άγχος της καθηµερινότητας.  Τώρα όµως περισσότερο από ποτέ αποτελούν -εκτός από µια επένδυση σε έναν αναβαθµισµένο και πιο υγιή τρόπο ζωής- µια οικονοµική επένδυση που αποφέρει απτά οφέλη.

primagel
adv

Μια Piscines Ideales | the eco pool® είναι µια σίγουρη επένδυση χωρίς σπατάλη αφού είναι η µόνη -πιστοποιηµένα- οικολογική πισίνα παγκοσµίως!  Αυτό σηµαίνει ότι τόσο η λειτουργία, όσο και η συντήρησή της γίνονται µε το χαµηλότερο δυνατό κόστος.

Χάρη στην εµπειρία, την τεχνογνωσία και την καινοτόµο τεχνολογία της, η Ideales υλοποιεί κάθε χρόνο εκατοντάδες  έργα σε κάθε σηµείο της Ελλάδας, σε κάθε περιβάλλοντα χώρο (εξωτερικό, εσωτερικό, ταράτσα, κ.λπ.) και χωρίς κανένα απολύτως περιορισµό σε υλικά, µέγεθος ή σχήµα πισίνας, καθώς είναι απόλυτα εξειδικευµένη στον σχεδιασµό και την υλοποίηση επαγγελµατικών πισίνων, κολυµβητηρίων και aqua parks.

Στόχος της είναι να προσφέρει ένα νέο τρόπο ζωής, γεµάτο υγεία, απόλυτη χαλάρωση, απόλαυση, χαρά και θετική ενέργεια, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που εγγυώνται τη διαχρονική επένδυση, σε εξαιρετικά χαµηλές τιµές.

Στο σηµείο αυτό, ιδιαίτερη µνεία πρέπει να γίνει στην πολύπειρη και άρτια καταρτισµένη οµάδα, που σε απόλυτη συνεργασία µε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, σχεδιάζει και υλοποιεί την πισίνα και το σπα των ονείρων του, που ανταποκρίνεται στις δικές του, προσωπικές ανάγκες.

Την τελευταία δεκαετία, ο όµιλος έχει εισέλθει και στον τοµέα των διακοπών υψηλού επιπέδου, µε τη λειτουργία του Ideales Resort, στην Κεφαλονιά.

Πρόκειται για ένα πολυτελές συγκρότηµα 12 βιλλών, το οποίο είναι απόλυτα ενταγµένο στο φυσικό περιβάλλον του νησιού και συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις µε παραδοσιακή  φιλοξενία, προσφέροντας µία αξέχαστη εµπειρία διακοπών.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *