Όμιλος Κουλιά: Νέες βραβεύσεις στα Greek Hospitality Awards

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με νέα βραβεία εμπλούτισε την γκάμα των διακρίσεών του ο, όμιλος Κουλιά, καθώς τρία ξενοδοχεία του, το Kosta Palace Hotel, το Atlantis Hotel και το Grand Blue Beach Hotel, βραβεύτηκαν στα Greek Hospitality Awards.

Πιο αναλυτικά, τo Kosta Palace έλαβε το GOLD βραβείο στις κατηγορίες «Best Greek Breakfast Hotel» και «Best Business City Hotel». Ενώ το ξενοδοχείο Atlantis έλαβε το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Best Brand International Hotel» και τα SILVER βραβεία στις κατηγορίες «Best Beach Resort Hotel» και «Best Family All Inclusive Hotel».

Στα Greek Hospitality Awards βραβεύθηκε και το ξενοδοχείο Grand Blue Beach, το οποίο απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Best Green Hotel» και τα SILVER βραβεία στις κατηγορίες «Excellent Service», «Best New Hotel» και «Best sustainability Hotel».

Σχολιάζοντας τις βραβεύσεις οι επικεφαλείς του ομίλου Κουλιά, δήλωσαν: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τις βραβεύσεις μας και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθεια, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Ευχαριστούμε τα διευθυντικά στελέχη του Ομίλου μας, αλλά και το καταπληκτικό προσωπικό μας, αφού χωρίς αυτά δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα από τα παραπάνω. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση, με απώτερο σκοπό τη συνεχή ικανοποίηση του πελάτη μας, και η παροχή υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτησης».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *