ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ: Μεγάλα Project  & Nέες Συνεργασίες  με Πολυτελή Ξενοδοχεία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

-Με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα επιδεικνύει την επιτυχημένη στρατηγική και τη δυναμική του για το έτος 2023.

Ο Όμιλος Πορτοκαλίδη συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία εδραιώνοντας σημαντικές συνεργασίες με πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Προμηθευτής των μεγαλύτερων αλυσίδων 4 και 5 αστέρων για περισσότερα από 10 χρόνια, έχει καταφέρει με τη δέσμευσή του στην υψηλή ποιότητα και τις εξατομικευμένες λύσεις να αποτελεί βασική επιλογή προτίμησης για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες του κλάδου. Mε τρία brands Istikbal, NightyO και Pikolin ο Όμιλος Πορτοκαλίδη παρέχει την πιο πλήρη συλλογή σε προϊόντα ύπνου επιτρέποντας στο σύγχρονο ξενοδοχείο να προσφέρει στους επισκέπτες του ανεπανάληπτη άνεση και απόλαυση της διαμονής τους.

Η σταθερή συνεργασία με την Zeus International όλα αυτά τα χρόνια έχει οδηγήσει σε μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, με τον Όμιλο Πορτοκαλίδη να προμηθεύει τα ξενοδοχεία της με κορυφαία προϊόντα που ενισχύουν την άνεση και την εμπειρία των πελατών της.

Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στoν Άγιο Νικόλαο με την εξαιρετική του παραλία, τις πολυτελείς παροχές και την ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας προμηθεύτηκε από τον Όμιλο Πορτοκαλίδη βάσεις, στρώματα, ανωστρώματα, πολυθρόνες, καναπέδες-κρεβάτια. Άκρως επιτυχημένη κρίνεται και η συνεργασία με το πεντάστερο Cora Hotel & Spa Resort, πολύ κοντά στο γραφικό χωριό Άφυτος της Χαλκιδικής, παρέχοντας υψηλής ποιότητας στρώματα, ανωστρώματα, προστατευτικά στρωμάτων και day beds. Η σύμπραξη με τη Ζeus Internatioanl συνεχίστηκε και στο επόμενο εντυπωσιακό project το 5* Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Το τουριστικό συγκρότημα επέλεξε μοναδικά προϊόντα σε κρεβάτια, κεφαλάρια, στρώματα, προστατευτικά στρωμάτων, ανωστρώματα, καναπέδες και πολυθρόνες κρεβάτι, καναπέδες γωνιακούς για τις σουίτες, καθώς και καναπέδες & μπερζέρες για το lobby. Όλες οι επιλογές ταίριαξαν απόλυτα στις ποιοτικές παροχές, την πολυτέλεια και την άνεση του μοναδικού ξενοδοχείου!

Η έναρξη της συνεργασίας του Ομίλου Πορτοκαλίδη με την LABRANDA την αλυσίδα ξενοδοχείων και θέρετρων που δημιουργεί προορισμούς ποιότητας και αξέχαστες εμπειρίες φιλοξενίας σε 8 χώρες επισφραγίστηκε στο Labranda Kiotari Miraluna Resort που συνδυάζει ποιότητα, πολυτέλεια και αξέχαστες εμπειρίες διαμονής σε μια μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία στην Ρόδο. Το ξενοδοχείο εξοπλίστηκε με κρεβάτια, στρώματα, κεφαλάρια, καναπέδες-κρεβάτια, πολυθρόνες- κρεβάτια, μπερζέρες, coffeetables και καρέκλες.

Το Outopia Blue Resort στην Κω με το μοναδικό περιβάλλον αρμονίας, άνεσης και πολυτέλειας επέλεξε τον Όμιλο Πορτοκαλίδη για τoν εξοπλισμό των 90 νέων δωματίων που επέκτειναν τη δυναμική και τη χωρητικότητα του συγκροτήματος. Επιλέχθηκαν  κεφαλάρια custom made, βάσεις, στρώματα, ανωστρώματα, προστατευτικά στρωμάτων  διαμορφώνοντας ιδανικούς χώρους χαλάρωσης και διαμονής για τον επισκέπτη.

Επίσης στην Κω ο Όμιλος Πορτοκαλίδη συνεργάστηκε με το Porto Bello Beach ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο πολυτέλειας και χαλάρωσης! Τα ανακαινισμένα δωμάτιά του εξοπλίστηκαν με βάσεις, στρώματα, ανωστρώματα και  καναπέδες-κρεβάτια.

Με μια εντυπωσιακή εκκίνηση για το 2023, ο Όμιλος Πορτοκαλίδη συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική! Με τα μάτια στραμμένα στην Ευρωπαϊκή αγορά, o Όμιλος Πορτοκαλίδη προετοιμάζεται για σημαντικά project με κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα! Η εταιρεία επίσης προγραμματίζει την παρουσία της και εκτός συνόρων σε μεγάλες εκθέσεις εξοπλισμού τουριστικών καταλυμάτων. Έτοιμος να κατακτήσει νέες προκλήσεις, ο Όμιλος Πορτοκαλίδη εισέρχεται στη νέα εποχή της φιλοξενίας ως προμηθευτής υψηλής ποιότητας εξοπλισμού για πολυτελή ξενοδοχεία, προσφέροντας απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα για την υπέρτερη εμπειρία των επισκεπτών.

Tagged

1 σχόλιο στο “ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ: Μεγάλα Project  & Nέες Συνεργασίες  με Πολυτελή Ξενοδοχεία

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *