ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗ: Μια δυναμική πολυεθνική με ελληνική καταγωγή

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

-Δίπλα στον επαγγελματία με την SANITAS

Διαθέτοντας ένα ευρύτατο portfolio 100 και πλέον εμπορικών σημάτων, με δυναμική παρουσία στην Ευρώπη και, παράλληλα, σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε παραπάνω από 50 χώρες παγκοσμίως, ο όμιλος Σαράντη είναι ένας ελληνικός όμιλος με πολυεθνικό «χαρακτήρα».

Ο όμιλος διαθέτει ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις, στην Ελλάδα, στην Πολωνία και στην Ουκρανία, όπου παράγεται η πλειοψηφία των ιδιοπαραγόμενων προϊόντων του κάτω από αυστηρά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας. Αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες για τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης, αφού η Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου Σαράντη, προσφέρει εδώ και πάνω από μισό αιώνα τα πλέον αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα προϊόντα.

Η Sanitas Professional γνωρίζει τις υψηλές απαιτήσεις του επαγγελματία και βρίσκεται πάντα δίπλα του για να καλύψει τις ανάγκες του, με εξειδικευμένα προϊόντα μέσω ενός ισχυρού πανελλαδικού δικτύου διανομής, με συμβουλευτική και τεχνική κάλυψη. Οι επακριβείς εργαστηριακοί έλεγχοι από ανεξάρτητους Ευρωπαϊκούς φορείς, σε συνδυασμό με τις αυστηρές διαδικασίες σε όλη την αλυσίδα της παραγωγικής διαδικασίας που ακολουθεί η εταιρία Σαράντης, η οποία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 & FSSC 22000, εγγυώνται τη σταθερή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της. Με τα προϊόντα Sanitas Professional η Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματία, που εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία, υψηλής ποιότητας service και πραγματική οικονομία.

Ο όμιλος Σαράντη με δυναμική παρουσία στην ξενοδοχειακή αγορά και στην αγορά εστίασης αφού διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα και μία ξεχωριστή Εμπορική Διεύθυνση Β2Β, υπεύθυνη για την προώθηση εξειδικευμένων προϊόντων για επαγγελματίες με το σήμα Sanitas Professional. Τα προϊόντα Sanitas Professional αποτελούν την πιο καταξιωμένη και αξιόπιστη λύση σε προϊόντα συσκευασίας, εργαλεία καθαρισμού, απορρυπαντικών και σακουλών απορριμμάτων αφού διακρίνονται από:

  • Υψηλή ποιότητα και αντοχή
  • Χαμηλό κόστος χρήσης
  • Έμφαση στην υγιεινή και την αξιοπιστία
  • Καινοτομία και πρωτοπορία

Οι Σακούλες Απορριμμάτων του Ομίλου Σαράντη

Ο όμιλος Σαράντης με τη θυγατρική του Polipak αποτελεί τον κορυφαίο παραγωγό σακούλων απορριμμάτων.

Η έμφαση στην ποιότητα και στην καινοτομία είναι βασικές αρχές του Ομίλου Σαράντη που εφαρμόζονται σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του. Σε αυτό το πλαίσιο, η θυγατρική του Ομίλου, Pοlipak, μέσα  από  συνεχείς επενδύσεις σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και στο R&D είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή σάκων απορριμμάτων. Χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και νέες φόρμουλες προσφέρει στους επαγγελματίες προηγμένα προϊόντα  που διακρίνονται αφενός για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αφετέρου για τον εξαιρετικά λειτουργικό και οικολογικό τους χαρακτήρα.

Οι περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές τις οποίες εφαρμόζει ο Όμιλος αναγνωρίστηκαν μέσω της ευρέως γνωστής γερμανικής περιβαλλοντικής πιστοποίησης Blue Angel. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο παραγωγής των σάκων απορριμμάτων του Ομίλου, Polipak, πιστοποιήθηκε για την υψηλή συμμετοχή ανακυκλωμένου πλαστικού που χρησιμοποιεί σε προϊόντα που παράγει.

Η πιστοποίηση Blue Angel έρχεται να επιβεβαιώσει τη δυνατότητα της Polipak να παράγει σάκους απορριμμάτων που αποτελούνται από τουλάχιστον 80% ανακυκλωμένο πλαστικό, μέσω της διαδικασίας παραγωγής η οποία μειώνει αισθητά τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Οι σακούλες απορριμμάτων Sanitas Professional ειδικά για επαγγελματίες προσφέρουν μια συλλογή από αξιόπιστα προϊόντα υψηλής ποιότητας με εξελιγμένες φόρμουλες οι οποίες παράγονται στο σύγχρονο εργοστάσιο του Ομίλου. Οι προηγμένες διαδικασίες επιλογής εξαιρετικής ποιότητας ανακυκλωμένου & παρθένου υλικού, η τεχνογνωσία, το ανανεωμένο R&D για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, η άριστη γνώση των τάσεων της αγοράς σε συνδυασμό με την εκσυγχρονισμένη παραγωγή, καθιστά τη Sanitas Professional leader στην κατηγορία των σακουλών απορριμμάτων με  προϊόντα υπεροχής που διακρίνονται για:

  • Την αντοχή στο Σκίσιμο (Tear Strength)
  • Την αντοχή στη Διάτρηση (Dart Drop Test)
  • Την αντοχή στο Βάρος

Τα προϊόντα ελέγχονται σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας και τεστάρονται όλα τα χαρακτηριστικά τους στο σύγχρονο εργαστήριο της εταιρείας.

Η πλήρη σειρά των σακουλών απορριμμάτων Sanitas Professional αποτελείται από μικρές, μεσαίες, μεγάλες και βαριάς χρήσης κατηγορίας σακούλες. Η κάθε κατηγορία αποτελείται από σακούλες με διαφορετικά χαρακτηριστικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του επαγγελματία ώστε να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών για waste management.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *