Οργανωμένες εκδρομές στην Τουρκία το 2023 – 2024 προγραμματίζει η Jet2holidays

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Jet2holidays θα προσφέρει οργανωμένες εκδρομές στην Τουρκία το 2023 και το 2024, με την ονομασία Treasures of Turkey (Θησαυροί της Τουρκίας).

Τα επτά διανυκτερεύσεων πακέτα διακοπών θα δώσουν στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να επισκεφθούν 14 ιστορικά μνημεία στην περιοχή της Ανατολίας.

Ειδικότερα, οι πελάτες θα μετακινηθούν από την Αττάλεια με λεωφορείο και θα επισκεφθούν τρία μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO στην Τουρκία: Την Έφεσο, την Καππαδοκία και το Παμούκκαλε. Επίσης, θα επισκεφθούν το Ικόνιο, την Πέργη, το Τζαμί και το Μουσείο Μεβλάνα, την Ιεράπολη, τη Μίλητο και τα Δίδυμα.

Οι εκδρομές είναι διαθέσιμες προς πώληση από σήμερα (14 Δεκεμβρίου) και η αναχώρηση προς την Τουρκία θα πραγματοποιείται από 10 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου κάθε Παρασκευή, από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2023 και του 2024.

Το ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει επτά διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με ημιδιατροφή, αεροπορικά εισιτήρια, αποσκευές 22 κιλών και μεταφορές από το αεροδρόμιο της Αττάλειας.

Οι εκδρομές Treasures of Turkey έχουν ξεκινήσει ως μέρος της σειράς Discover More της Jet2holidays, που περιλαμβάνει ταξίδια και διακοπές που βασίζονται σε εμπειρίες και έχουν σχεδιαστεί για να απευθύνονται σε ταξιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να εξερευνήσουν τον προορισμό τους.

Σε δηλώσεις του ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, είπε: “Το λανσάρισμα των οργανωμένων εκδρομών μας Treasures of Turkey σηματοδοτεί ότι οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα της Jet2holidays με ξεναγήσεις από ειδικούς, σε έναν θησαυρό παγκοσμίου φήμης ιστορικών χώρων”.

“Μιλώντας με πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες, γνωρίζουμε ότι αυτές οι εκδρομές θα είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και αποτελούν μια μοναδική προσθήκη στη συναρπαστική συλλογή μας Discover More, η οποία γνωρίζουμε ότι θα έχει τεράστια επιτυχία”, συμπλήρωσε ο κ. Heapy.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *