Στο OUT OF THE BLUE τα φετινά βραβεία του SSLHLA

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τα φετινά βραβεία του Διεθνούς Οργανισμού Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA), γνωστά και ως “Oscars of Luxury”, θα φιλοξενήσει, στις 6 Οκτωβρίου 2018, το OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort. Ηγέτες του κλάδου του τουρισμού από όλο τον κόσμο θα παραστούν στην τελετή που θα απονείμει το SIGNUM VIRTUTIS.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν τη σφραγίδα της αριστείας των ομίλων που βραβεύονται και, εκτός άλλων, η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ιδανική ευκαιρία για υψηλού επιπέδου γνωριμίες και δικτύωση. Τη λίστα καλεσμένων εμπλουτίζουν πολυάριθμοι VIP, όπως ο πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, η πριγκίπισσα Costanza della Torre e Tasso και η πριγκίπισσα Nathalie του Hohenzollern.

Τα βραβεία θα πλαισιωθούν από λαμπερή δεξίωση-κοκτέιλ και πλούσιο δείπνο-γκαλά.

Μιλώντας σχετικά ο Khalil EL-Mouelhy, πρόεδρος των Βραβείων, σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα πραγματοποιήσουμε την 6η τελετή απονομής βραβείων στο νησί της Κρήτης. Το νησί φιλοξενεί μερικά αληθινά διαμάντια, όσον αφορά τα ξενοδοχεία, και είναι ένας συνεχώς αυξανόμενος τουριστικός προορισμός. Το OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort, με την εκπληκτική του τοποθεσία, διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που απαιτούνται για αυτή την ξεχωριστή και απαιτητική εκδήλωση και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους.

Η τελετή του 2017, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ήταν μια τεράστια επιτυχία, και φέτος υπόσχεται να είναι ακόμα καλύτερη”.

Από την πλευρά της η κα. Ντία Καψή, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort, είπε: “Είναι τιμή μας να φιλοξενήσουμε τα βραβεία Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle για το 2018. Έχοντας ήδη λάβει το SIGNUM VIRTUTIS το 2017 ως το καλύτερο Resort στην Ελλάδα, πιστεύουμε ότι είμαστε το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει την εκδήλωση αυτή. Έχουμε εμπειρία δεκαετιών και σκοπεύουμε να προσφέρουμε μια μαγική βραδιά στους επισκέπτες μας. Με τη διακεκριμένη γαστρονομία μας, τις ξεχωριστές wellness υπηρεσίες μας και την πανέμορφη τοποθεσία μας, ανυπομονούμε να επιδείξουμε πραγματική Κρητική Φιλοξενία με την άποψη και το χρώμα του Ομίλου Καψή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Οργανισμό SSLHLA για την επιλογή του ξενοδοχείου μας για αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε όλους”.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *