P&O Cruises
ΦΩΤΟ: P&O Cruises

Η P&O Cruises ακυρώνει όλες τις κρουαζιέρες μέχρι τις αρχές του 2021

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η P&O Cruises, θυγατρική της Carnival Corporation & plc (NYSE / LSE: CCL; NYSE: CUK), επιβεβαίωσε σήμερα την επέκταση της αναστολής λειτουργίας της, με όλες τις αναχωρήσεις να ακυρώνονται έως τις αρχές του 2021.

Όλες οι κρουαζιέρες της Καραϊβικής ακυρώνονται έως τα τέλη Ιανουαρίου 2021 και όλες οι κρουαζιέρες από και προς το Σαουθάμπτον ακυρώνονται έως τον Φεβρουάριο, καθώς και οι πλόες των πλοίων Arcadia and Aurora, οι οποίες έχουν ήδη ακυρωθεί έως το τέλος της Άνοιξης.

Ο πρόεδρος της P&O Cruises, Paul Ludlow είπε: «Με τους συνεχώς μεταβαλλόμενους περιορισμούς στα ταξίδια από το Ηνωμένο Βασίλειο, δυστυχώς είναι απαραίτητο να ακυρωθούν αυτά τα δρομολόγια. Αυτές οι περαιτέρω ακυρώσεις ποικίλλουν ανάλογα με το πλοίο καθώς και την πολυπλοκότητα και τη διάρκεια των δρομολογίων, τους περιορισμούς των λιμανιών και την τρέχουσα διαθεσιμότητα θέσεων στις αεροπορικές εταιρίες. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τη συνολική κατάσταση και σίγουρα θα επανεκιννήσουμε νωρίτερα κρουαζιέρες σε περίπτωση που προκύψει η ευκαιρία και είναι εφικτό να το πράξουμε».

Ο Ludlow επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται με πολλά από τα «πιο λαμπρά μυαλά στην επιστήμη καθώς και με την κυβέρνηση στο υψηλότερο επίπεδο» σχετικά με τα εγκεκριμένα και βελτιωμένα πρωτόκολλα υγείας, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ μόλις η εταιρεία ξαναρχίσει την λειτουργία της.

Και συνέχισε: «Ενώ η συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα και η συνεχής επαγρύπνηση θα είναι κρίσιμης σημασίας, αυτό θα συνδυάζεται πάντα με την παροχή των άξιων και αξέχαστες διακοπές για τις οποίες είμαστε γνωστοί, με όλες τις ξεχωριστές στιγμές στο πλοίο και τις εμπειρίες στην ακτή. Αυτό κάναμε πάντα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε”.

Όλοι οι επισκέπτες με κρατήσεις σε ακυρωμένη κρουαζιέρα θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν αυτόματα μια βελτιωμένη πίστωση μελλοντικής κρουαζιέρας 125% ή εναλλακτικά μια επιστροφή χρημάτων 100% συμπληρώνοντας μια φόρμα στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

ksd
adv

Η P&O Cruises

Η P&O Cruises είναι η αγαπημένη γραμμή κρουαζιέρας της Βρετανίας, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν ένα συνδυασμό νέων εμπειριών, χαλάρωσης και εξαιρετικών υπηρεσιών που ταιριάζουν στους Βρετανούς. Ο στόλος της P&O Cruises συνδυάζει γνήσια εξυπηρέτηση και προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες έχουν τις διακοπές μιας ζωής, κάθε φορά.

Το 2020, η P&O Cruises θα κυκλοφορήσει το Iona. Το νέο πλοίο που κινείται με LNG, με χωρητικότητα 5.200 ατόμων, θα είναι το μεγαλύτερο πλοίο που κατασκευάστηκε για να εξυπηρετήσει την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Iona θα έχει ένα εκπληκτικό αίθριο τριών καταστρώματος στην καρδιά του πλοίου, καθώς και το SkyDome – έναν αποκλειστικά σχεδιασμένο γυάλινο θόλο από τους βραβευμένους Βρετανούς μηχανικούς Eckersley O’Callaghan.

Η P&O Cruises εταξιδεύει σε περισσότερους από 200 προορισμούς παγκοσμίως και προσφέρει δρομολόγια που κυμαίνονται γενικά από δύο έως 17 ημέρες και επίσης μια ετήσια παγκόσμια κρουαζιέρα. Η P&O Cruises ταξιδεύει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, τη Βαλτική, τις Βρετανικές Νήσους, τον Καναδά, την Ισπανία, την Πορτογαλία και τις Καναρίους Νήσους, την Καραϊβική, την Κεντρική Αμερική, το Ντουμπάι και τον Περσικό Κόλπο, την Άπω Ανατολή και την Ασία, τον Ινδικό Ωκεανό, τη Μεσόγειο , την Σκανδιναβία, τη Νότια Αμερική, το Νότιο Ειρηνικό, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Δυτική Ευρώπη.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *