Η Panadvert αναγνωρίζεται ως Google Premier Partner για 8η συνεχή χρονιά

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Panadvert, η κορυφαία εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, στον τουρισμό με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι αναγνωρίζεται από την Google ως Premier Partner για 8η συνεχή χρονιά. Αυτό το επίτευγμα τοποθετεί την Panadvert στο top 3% των agencies.

To Premier Partner badge απονέμεται σε εταιρείες που έχουν επιδείξει εξαιρετικές δεξιότητες στη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση καμπανιών Google Ads και έχουν σταθερά άριστα αποτελέσματα στους πελάτες τους. Αυτή η αναγνώριση από την Google επιβεβαιώνει την τεχνογνωσία της Panadvert στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ που βοηθούν τις τουριστικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να επιτύχουν στις απευθείας κρατήσεις τους.

Ως Premier Partner η Panadvert  έχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να οδηγήσουν την ανάπτυξη και την επιτυχία για τους πελάτες της. Αυτά τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εκδόσεις beta προϊόντων, ενημερώσεις πληροφοριών και εξελίξεων, εκπαίδευση των στελεχών της κ.α.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναγνωριζόμαστε ως Premier Partner από την Google για 8η συνεχή χρονιά”, δήλωσε ο Βαγγέλης Καρλής, Head of Performance της Panadvert. “Αυτό το επίτευγμα αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της ομάδας μας στην παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.”

Η Panadvert είναι μια Ελληνική εταιρεία Digital Marketing στον τουρισμό με γραφεία στην Κύπρο, το Λονδίνο και τη Λατινική Αμερική και παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *