ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ: 28 Χρόνια δίπλα στον Επαγγελµατία Ξενοδόχο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

– Ναυαγοσώστης Πισίνας – Νέο ΦΕΚ για Ξενοδόχους!
– Τουριστικά Καταλύµατα µε Πισίνα. Τι ισχύει για το Kαλοκαίρι του 2022;
– Προετοιµαστείτε έγκαιρα µε την βοήθεια των Ειδικών της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής!

Σύµφωνα µε το ΦΕΚ 2654/21 των Υπουργείων Τουρισµού & Υγείας, οι  Φορείς Διαχείρισης Τουριστικών Καταλυµάτων, εντός των οποίων λειτουργούν Κολυµβητικές Δεξαµενές, υποχρεούνται να διαθέτουν αναγκαίο αριθµό απόφοιτων Σχολής Ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης, εφοδιασµένων µε Bεβαίωση σε ισχύ επιτυχούς συµµετοχής στις εξετάσεις Ναυαγοσώστη Πισίνας & να τους εφοδιάσουν µε τον απαραίτητο Ναυαγοσωστικό Εξοπλισµό.

Porto_SaniAναμένεται μεγάλη έλλειψη Ναυαγοσωστών το καλοκαίρι του 2022 διότι τα Διπλώματα Ναυαγοσώστη Πισίνας/Επόπτη Ασφαλείας Κολυμβητικής Δεξαμενής προηγούμενων ετών δεν θα ισχύουν και πρέπει να αντικατασταθούν & να γίνει επανεκπαίδευση σύμφωνα με τον Νέο Νόμο.

Πιστοποίηση Ναυαγοσώστη Πισίνας

Εξασφαλίστε έγκαιρα την επιχείρησή σας για την ερχόμενη σεζόν, πιστοποιώντας άτομα από το ήδη υπάρχον προσωπικό σας με το Νέο Αναγνωρισμένο Δίπλωμα Ναυαγοσώστη Πισίνας σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα εκπαίδευσης. Λόγω αντικατάστασης όλων των πτυχίων & επανεκπαίδευσης όλων των Ναυαγοσωστών/ Εποπτών αναμένεται πολύ μεγάλη συμμετοχή. Προγραμματίστε έγκαιρα την εγγραφή σας On Line στο www.pashna.gr/2104284763.

Μόνο στην ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ

  • Ειδικές Εκπτώσεις για Ξενοδόχους.
  • Ολιγομελή l Ταχύρρυθμα Τμήματα.
  • Έναρξη Μαθημάτων δύο φορές τη βδομάδα.
  • Εκπαίδευση σε μέρες & ώρες της επιλογής σας.

Ναυαγοσωστική Κάλυψη

Αν ψάχνετε Επαγγελματίες Ναυαγοσώστες η ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ αναλαμβάνει τη Ναυαγοσωστική Κάλυψη Κολυμβητικών Δεξαμενών & Λουτρικών Εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτει τη μεγαλύτερη Δεξαμενή Πιστοποιημένων & έμπειρων Ναυαγοσωστών, με άριστη γνώση Πρώτων Βοηθειών. Η Ομάδα Διάσωσης και οι απόφοιτοι της Σχολής έχουν βραβευτεί επανειλημμένως από Δήμους και Τουριστικές Επιχειρήσεις για τις σωτήριες επεμβάσεις τους. Στα 28 χρόνια λειτουργίας μας πλήθος Τουριστικών Καταλυμάτων μας έχει εμπιστευτεί την Ασφάλεια των Κολυμβητικών τους Δεξαμενών.

Μόνο στην ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ

  • Αναλαμβάνουμε την επιλογή των Ναυαγοσωστών με βάση τα δικά σας κριτήρια καθώς & την ευθύνη να τους αντικαταστήσουμε αν & εφόσον χρειαστεί.
  • Σας απαλλάσσουμε από μεγάλο όγκο εργασίας και ευθυνών αναλαμβάνοντας την μισθοδοσία και τις ασφαλιστικές εισφορές των Ναυαγοσωστών.
  • Αναλαμβάνουμε τη Μελέτη για την Ασφάλεια, Οργάνωση και Εποπτεία των Κολυμβητικών σας Δεξαμενών & των Λουτρικών σας Εγκαταστάσεων και σας παρέχουμε όλο τον απαραίτητο Εξοπλισμό.
  • Πιστοποιούμε ΟΛΟ το προσωπικό τουριστικών επιχειρήσεων στις Πρώτες Βοήθειες.

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, ιδρύθηκε το 1995 και είναι η Πρώτη, Εν Ενεργεία, Αναγνωρισμένη Σχολή στην Ελλάδα από το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά. Στα 28 χρόνια λειτουργίας της είναι Πρωτοπόρος & οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο της Ναυαγοσωστικής. Η ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ παρέχει Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Ναυαγοσωστικής για την Ναυαγοσωστική Κάλυψη Κολυμβητικών Δεξαμενών & Ακτών, την Εκπαίδευση Ναυαγοσωστών την Παροχή Ναυαγοσωστικού Εξοπλισμού και την Παροχή Πιστοποίησης στις Πρώτες Βοήθειες.

Tagged

1 σχόλιο στο “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ: 28 Χρόνια δίπλα στον Επαγγελµατία Ξενοδόχο

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *