sofitel

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Sofitel Athens Airport

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μια ξεχωριστή παραμονή Πρωτοχρονιάς στο γαστρονομικό εστιατόριο «Καράβι» υπόσχεται το Sofitel Athens Airport και ο Executive Chef του εστιατορίου, Θεοφάνης Στάθης.

Ένα ταξίδι γεύσεων, μια μοναδική, γαστρονομική εμπειρία υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και τη συνοδεία μιας φιάλης κρασιού ανά δύο άτομα, προσφορά του εστιατορίου.

Στις προτάσεις του Chef είναι σπιτικό ραβιόλι αστακού σε ζωμό οστρακοειδών και φρέσκα βότανα, χτένια Saint Jacques πάνω σε blinis, με φινόκιο compote και σάλτσα βανίλιας, σιγοψημένη πάπια με απαλά μπαχαρικά, γκοφρέ πατάτας, κρεμμώδες πολέντα και άγρια μανιτάρια του δάσους στο τηγάνι, σοκολάτα Valrhona αρωματισμένη με κρόκο Κοζάνης πάνω σε τραγανή βάση βάφλας και σορμπέ φράουλα.

Για μια ιδιαίτερη παραμονή Πρωτοχρονιά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Sofitel Athens Airport.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *