Πείτε το «ναι» στην προαθωνική χερσόνησο!

Πείτε το «ναι» στην προαθωνική χερσόνησο!

Συμμετοχή του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού στη θεματική έκθεση Balkanica Wedding Expo της Βουλγαρίας

Με ανανεωμένο περίπτερο, λογότυπο και έντυπο πληροφοριακό υλικό ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού για μία ακόμη χρονιά συμμετείχε στη θεματική έκθεση Balkanica Wedding Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Sheraton Sofia Balkan στις 23 και 24 Ιανουαρίου, προσελκύοντας πάνω από 5.000 μελλόνυμφους και λοιπούς επισκέπτες. Στην εν λόγω έκθεση ο προορισμός εκπροσωπήθηκε από wedding planner – μέλος του Οργανισμού, προκειμένου η προαθωνική χερσόνησος να προωθηθεί στη γειτονική χώρα με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο, αφού στόχο της πρωτοβουλίας αποτελεί η προσέλκυση γαμήλιων τελετών «στη σκιά του Άθωνα και στη γη του Αριστοτέλη».

weddings11Παράλληλα προβλήθηκαν προτάσεις διακοπών αναφορικά με το «μήνα του μέλιτος», οι οποίες αναδεικνύουν την ιστορική αξία του τόπου, το εξαιρετικό φυσικό τοπίο, τις παραδοσιακές δραστηριότητες των κατοίκων, τις εκπληκτικές υποδομές, τα κέντρα χαλάρωσης & ευεξίας, τα μοναδικά εστιατόρια και τις γραφικές ταβέρνες του βουνού και της θάλασσας.

Πρόκειται για την πέμπτη συνεχόμενη συμμετοχή της ανατολικής Χαλκιδικής στην εν λόγω έκθεση, η οποία συνοδεύεται πάντα από συμμετοχή της σε επαγγελματικό workshop, προκειμένου να επιτυγχάνεται ολοκληρωμένη προώθηση του προορισμού:

  • Στους κλαδικούς επαγγελματίες και
  • Στο ευρύ κοινό.

Η αντίδραση των Βούλγαρων για μία ακόμη φορά ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική, αφού γνωρίζουν τον προορισμό και τον επισκέπτονται σε κάθε ευκαιρία.

Η προώθηση της προαθωνικής χερσονήσου στη Βουλγαρία θα ολοκληρωθεί τον επόμενο Φεβρουάριο με τη συμμετοχή της περιοχής στη διεθνή τουριστική έκθεση Holidays & Spa, η οποία φέτος θα είναι αφιερωμένη στον οδικό τουρισμό. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία των τοπικών τουριστικών γραφείων αναφορικά με τις αφίξεις Βούλγαρων επισκεπτών στην περιοχή παρουσιάζουν αυξητική τάση της τάξης του 15%, ενώ ανάλογη τάση αποτυπώνεται και στις διαδικτυακές πωλήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ