Πιλοτικό πρόγραμμα για τον στολισμό της Αθήνας, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου

ΦΟΡΕΙΣ

Με σκοπό να δώσει μια χριστουγεννιάτικη νότα στο εμπορικό τρίγωνο και ειδικότερα στον πεζόδρομο της Αγίου Μάρκου, στο κέντρο της πόλης, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών κατάφερε να συντονίσει τον ιδιωτικό τομέα, τον Δήμο Αθηναίων και το «Athens Trigono», σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα στολισμού της Αθήνας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, παρότρυνε τα καταστήματα της περιοχής να συμβάλλουν οικονομικά στην προμήθεια των υλικών στολισμού, στην οποία συνέβαλε σημαντικά το Athens Trigono, ενώ το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών. Ο Δήμος Αθηναίων, από την πλευρά του, ανέλαβε την υποχρέωση της τοποθέτησης και την ευθύνη της ασφαλούς λειτουργίας του στολισμού.

Με αυτήν τη συνεργασία, όλα τα μέρη απέδειξαν ότι με θέληση και προσήλωση στον κοινό στόχο επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, αξιολογεί ως επιτυχημένη την προαναφερόμενη πιλοτική δράση και επιθυμεί να στηρίξει στο μέλλον οποιαδήποτε αντίστοιχη ενέργεια, με στόχο η προσπάθεια αυτή να απλωθεί και σε άλλους εμπορικούς άξονες της πόλης, κάνοντας την Αθήνα έναν εξαίρετο προορισμό για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *