©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πλατφόρμα κρατήσεων μόνο για καταλύματα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία εγκαινιάζει η TUI

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την επέκταση της πλατφόρμας αποκλειστικά για κρατήσεις καταλύματος στο Ην. Βασίλειο και την Ιρλανδία, ανακοίνωσε η TUI, μετά την επιτυχημένη λειτουργία της στις σκανδιναβικές αγορές.

Ειδικότερα, η πλατφόρμα θα προσφέρει έως 12.000 ξενοδοχεία, με στόχο να αυξήσει τον αριθμό τους, σε 30.000, σε 62 χώρες.

Η πλατφόρμα είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για τους καταναλωτές, αλλά το σχέδιο είναι να γίνει προσβάσιμη σε όλους τους πράκτορες για κρατήσεις στο μέλλον, όπως εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, Andrew Flintham.

Στο Ην. Βασίλειο, η πλατφόρμα προσφέρει καταλύματα σε 54 χώρες, με περισσότερες επιλογές να προστίθενται τις επόμενες εβδομάδες, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των ξενοδοχείων που είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας να ανέλθει σε 50.000 μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία ξεκίνησε αρχικά στη Σουηδία, πριν από επτά μήνες, και είναι πλέον διαθέσιμη και σε άλλες σκανδιναβικές αγορές, όπως η Φινλανδία, η Νορβηγία και η Δανία, προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να κάνουν κράτηση για διαμονή σε ξενοδοχείο, χωρίς να χρειάζεται να συνδυάσουν και πτήση, δεσμευόμενοι από ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό πακέτο.

Αυτή η νέα πλατφόρμα κρατήσεων συνιστά άλλη μια σημαντική εξέλιξη για την TUI, δίνοντας τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση σε ένα ξενοδοχείο για μια καλοκαιρινή απόδραση στην παραλία ή ακόμη και σε ένα ξενοδοχείο με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τον κ. Flintham.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος είναι η προσέλκυση νέων πελατών, ώστε η TUI να αυξήσει το συνολικό μερίδιο αγοράς, ενώ σύντομα, εκτός από την κράτηση ξενοδοχείου, θα προστεθούν νέες υπηρεσίες, όπως ενοικίαση αυτοκινήτου, κράτηση εκδρομών, κ.ο.κ..

“Ελπίζουμε ότι, παρέχοντας στους πελάτες μας μια καταπληκτική γκάμα ξενοδοχείων, μαζί με την μοναδική εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουμε, οι καταναλωτές θα παραμείνουν στην TUI, προτιμώντας την για την κράτηση πτήσεων, εκδρομών στον προορισμό διακοπών τους και την ενοικίαση αυτοκινήτου, αναδεικνύοντας περαιτέρω τη μετατόπισή μας από έναν παραδοσιακό ταξιδιωτικό πράκτορα διακοπών σε μια παγκόσμια εταιρία αναψυχής”, δήλωσε ο κ. Flintham.

Tagged

1 σχόλιο στο “Πλατφόρμα κρατήσεων μόνο για καταλύματα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία εγκαινιάζει η TUI

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *