celestyal

Ποδαρικό» στη Ρόδο για το 2019 από το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Εξαιρετικά θερμή υποδοχή με μουσική, παραδοσιακούς χορούς και δώρα, επεφύλαξαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, στους 650 επιβάτες του κρουαζιεροπλοίου Celestyal Olympia, του πρώτου για το 2019  κρουαζιεροπλοίου που κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι της Ρόδου.

Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, της εταιρείας Celestyal Cruises, ξεκίνησε χθες από τον Πειραιά, συνέχισε στη Μύκονο και την Πάτμο και έφθασε στη Ρόδο νωρίς σήμερα το πρωί, μεταφέροντας 650 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους Αμερικανοί (550), αλλά και Ισπανούς, Βραζιλιάνους, Αργεντίνους και Βρετανούς.

Στη Ρόδο παρέμεινε μέχρι το απόγευμα, με επόμενο σταθμό του ταξιδιού το Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ θα έλθει και πάλι στη Ρόδο την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019.

Αποτελεί παράδοση πλέον για τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, να τους καλωσορίζει στη Ρόδο μουσικά η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. του Δήμου Ρόδου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κου Δημήτρη Χαλκιά, ετοιμάζοντας για τους επιβάτες του Celestyal Olympia ένα ειδικό πρόγραμμα που περιελάμβανε μελωδίες των Θεοδωράκη, Ξαρχάκου και Χατζηδάκη.

celestyalΣτη συνέχεια τα δεκαεπτά μέλη του νεανικού χορευτικού συγκροτήματος του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η Πρόοδος», υπό τις οδηγίες του προέδρου του Συλλόγου κ. Νίκου Μπάτη, παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με  ροδίτικους χορούς, που εντυπωσίασε τους τουρίστες, με πολλούς εξ αυτών να επιχειρούν να χορέψουν …συρτάκι και άλλους ελληνικούς χορούς!

Στα αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται για την κρουαζιέρα στη Ρόδο το 2019 αναφέρθηκε μιλώντας στους δημοσιογράφους των τοπικών Μ.Μ.Ε. η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, τονίζοντας ότι «παρουσιάζεται αύξηση της τάξης του 15% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στη Ρόδο φέτος σε σχέση με το 2018 και συγκεκριμένα τη φετινή σεζόν πρόκειται να προσεγγίσουν το λιμάνι της Ρόδου 245 κρουαζιερόπλοια έναντι 209 πέρυσι, ενώ υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού των προσεγγίσεων».

Παρόντες στην υποδοχή των επιβατών του Celestyal Olympia ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Κ.Ε.Π. κ. Σάββας Καλαθενός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου  κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, ο αναπληρωτής Διευθυντής του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κ. Μανώλης Αντώνογλου, η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κα Μαρίκα Δεληγιάννη και ο τουριστικός πράκτορας κος Παύλος Γεωργιάδης, ιδιοκτήτης του τουριστικού – ναυτιλιακού πρακτορείου «Γεωργιάδης – Τουρισμός – Πρακτορεύσεις».

Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου, ο προϊστάμενος του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κ. Κώστας Χατζίκος, η προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κα Ειρήνη Χατζηνικολάου, σε συνεργασία με την προϊσταμένη του Τμήματος Επικοινωνίας, Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ρόδου κα Μαρία Καραμπίνη και με άλλα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού, τους κυρίους Χάρη Γεωργούλη, Γιώργο Μάτση, Παναγιώτη Καρέλα και την κα Ελένη Γαλατά, μοίρασαν στους τουρίστες έντυπο πληροφοριακό υλικό και αναμνηστικούς σελιδοδείκτες ειδικά σχεδιασμένους για την περίσταση.

Στους ταξιδιώτες δόθηκαν μελεκούνια από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, γλυκίσματα προσφορά της εταιρίας «Ποντικάκης Γεώργιος και Σία Ο.Ε. – Pane Di Capo» και δωράκια με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και βότανα, προσφορά του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, τα οποία κατενθουσίασαν τους τουρίστες.

Μετά την εκδήλωση υποδοχής όλοι ξεναγήθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο από τον καπετάνιο και το πλήρωμα, ενώ η αντιδήμαρχος κα Χατζηλαζάρου αντήλλαξε δώρα με τον καπετάνιο του Celestyal Olympia κ. Γιάννη Φουντουκά.

Το Celestyal Olympia πρακτορεύει στη Ρόδο το τουριστικό – ναυτιλιακό πρακτορείο «Γεωργιάδης – Τουρισμός- Πρακτορεύσεις».

«Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Celestyal Cruises έχει παρουσία στη Ρόδο πολλά χρόνια, θεωρείται από τους καλούς πελάτες της Ρόδου, με πολλές προσεγγίσεις των κρουαζιερόπλοιών της όλη τη χρονιά. Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia  θα καταπλέει στο λιμάνι της Ρόδου κάθε Τετάρτη μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου ενώ φέτος το χειμώνα θα υπάρξουν και χειμερινές κρουαζιέρες με το Celestyal Crystal» αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης που εκπροσωπεί την πλοιοκτήτρια εταιρεία στη Ρόδο και φυσικά ήταν παρών στην εκδήλωση υποδοχής, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι φέτος η κρουαζιέρα στο νησί θα πάει καλύτερα σε σχέση με πέρυσι.

Να σημειωθεί ότι οι τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου  επισκέφθηκαν κατά την παραμονή τους στο νησί τη Λίνδο, τη Μεσαιωνική Πόλη και γενικά την πόλη της Ρόδου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *